Royal RIFT: Meghan Markle lan Kate melu ing & # 039; POWER-PLAY & # 039;

Putri saka Sussex lan Putri saka Cambridge ngetokake desas-desus istirahat wiwit sadurunge Natal sawise wahyu Meghan lan Pangeran Harry ninggalake Kensington Palace kanggo Windsor. Sampeyan uga wis ndhukung sing wis nangis sajrone montase kanggo gaun pengiring pengantin Putri Charlotte nalika pendekatan perkawinan kerajaan. Kensington Palace nolak kanggo menehi komentar mung kanggo ngomongake menawa debat babagan perawatan staf Kate "ora tau dilakoni".

mehan markle kate middleton rift fire di royal news

Meghan Markle lan Kate minangka "kaya kapur lan keju," ujare pakar (Gambar: GETTY)

"Ing sisih liyane, kita duwe aktris Amerika sing ambisius, langsung lan tumuju

Beda-bedane iki nggawe "daya" antarane loro wanita, tambah pakar.

Dheweke nambah, "Meghan mbokmenawa rumangsa rada ngrugekke minangka pendatang anyar kanggo perusahaan sing wis mapan. .

meghan markle kate middleton riff feud royal information

Meghan bisa ngrasa "ngrugekke" minangka pendatang anyar kanggo kulawarga kerajaan (Gambar: GETTY)

Dheweke isih adhaptasi marang urip kerajaan lan pangarepan sing teka - watesan kebebasan lan kamardikan, budaya anyar, cara anyar lan anggota kulawarga anyar.

"Ing sisih liya, Kate minangka anggota kulawarga kraton sing adoh banget, saéngga ora ngagetake manawa kita ndeleng sawetara pamuter antara loro wanita. "

Sing lanang, Pangeran Harry lan Pangeran William, uga nduweni peran penting ing ketegangan antarane sadulur-mertua, ujar Mackintosh-Stewart.

Harry lan William ora sregep sinau ing njerone garwane, njupuk sisih lan dadi overprotective. "

meghan markle kate middleton rift royal feud news

Meghan lan Kate ngobrol nalika tiba ing Gereja Sandringham (Gambar: GETTY) [19659010] Pangeran Harry mesthi ngadeg dening bojone sajrone pertengkaran sing miturut omongane uwong sing, miturut sawetara laporan, bakal diwiwiti ing Natal 2017.

Ngandika babagan Adipati Sussex, sumber marang Sun: Brooks pancen ora kritik babagan Meghan - lan dheweke dadi sensitif yen dheweke asring ndeleng kritik utawa negativitas sing ora ana. "

Gosip istirahat antarane Meghan lan Ka Padha wiwit sawise Sussex ngumumake yen dheweke ninggalake Nottingham Cottage, ing Istana Kensington, manggon ing Frogmore Cottage Windsor.

Benturan antarane Meghan lan Kate bisa ditindakake ing perspektif pernikahan kerajaan Sussex. 19 bisa, nalika Kate ditinggal "nangis" sajrone sesi latihan angel karo putriné, Putri Charlotte.

meghan markle kate middleton riff feud royal information

Kate mesthi ditinggal "nangis" sajrone sesi latihan sing angel (Gambar: GETTY)

Sumber kraton uga nyatakake yen Putri saka Cambridge wis ngritik Meghan kanggo dheweke kasar marang anggota.

Lan Meghan dadi subjek kritik liyane ing omah-omah kerajaan, miturut sumber liyane, ngendika menawa anggota staf dheweke wis nggambarake dheweke minangka "wanita kangelan angel" amarga "nuntut".

break antarane Kate lan Meghan ditinggal sedhela sawisé kedatangan loro anggota kulawarga kerajaan kasebut à Gereja St Mary Magdalene ing Sandringham kanggo acara Natal Day esem lan sesambungan karo siji liyane.

Nanging, sumber kraton ngandhani Sun Harry lan Meghan nyenengake ing Anmer Hall, panggonan William Kate Norfolk, ing mangsa liburan, saengga ngundurake desas-desus pemisahan kasebut.

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing SUNDAY EXPRESS