OL - OL: VAR nduwe alangan marang dheweke, Traore mangsuli - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Foto Ikon Olahraga

Bertrand Traore duweni wujude kontras ing Olympique Lyonnais nglawan Reims (1-1). Ing tembakan ngeri ing Gones, pemain internasional Burkinabé nuli nyuda rem amarga wasit lan VAR. Ing babak pisanan, pemain 23 bisa mbukak skor kasebut, nanging Mr. Millot mutusake kanggo nolak gol kasebut kanthi jujur ​​amarga VAR dikonfirmasi putusan asistennya (14e).

Traore banjur bisa ngalahake tlatah Abdelhamid sing amba ing wilayah Champenoise, nanging wasit video, wektu iki, ngetrapake kesalahane ora sengaja (53e). Lan pungkasane, mantan Chelsea digaji kanthi gawe gol kanthi gol goal equalizer (70e). A realisasi sing ngakhiri pertandhingan, amarga Bruno Genesio ngeculake ing stride (71e). Iki, Traore wis nglampahi kawat roller.

Artikel iki muncul pisanan FOOT 01