MoviePass wis akeh omong kosong ing 2018 sing saklawasé 60% kedhaftar wis dibatalake iklan - BGR

Ing 2018, bisnis MoviePass wis dadi neraka. Layanan tiket film nyebabake akeh pelanggan, ngirimake macem-macem panyimpenan mbingungake lan ngapikake langkah-langkah finansial darurat kanggo ngimbangi kerusuhan. Layanan kasebut uga kudu ditangani karo jangkoan penet sing nyelehake perusahaan kasebut kanthi teliti, lan Jaksa Agung New York malah mbuka investigasi babagan penipuan ing perusahaan induk layanan, kanggo langkah sing apik.

Ora ana surprise kanggo mangerteni yen saklawasé 60% saka pangguna MoviePass wis mbatalake langganan 2018 sing.

Iki dicethakaké kanthi analisis anyar aplikasi Trim finansial, sing nliti 400 transaksi transaksi pengguna ing 2018. Data-data kasebut nuduhake, antarane liyane, sing paling pembatalan njupuk Panggonan ing mangsa panas. Khususé, ing sasi Juni lan Juli, nalika pengumuman kabar sing ora becik babagan MoviePass katon ing puncaké. Wektu sak jam kita sinau sing AMC wis ngluncurake rencana berlangganan dhewe, MoviePass wis kedadeyan kehabisan anggaran sementara lan ora maneh ngidini pangguna kanggo tuku tiket Blumbang studio paling gedhe liwat app.

sampeyan bakal ngelingi minangka jenis Netflix kanggo para pelaku usaha. Mbayar paket, lan sampeyan bakal nemokake sawetara film ing téater.

Kabeh mau diwiwiti kanthi gedhe ambisi. CEO MoviePass, Mitch Lowe, mantan pemimpin Netflix lan Redbox, mbokmenawa duwe aset kanggo nggawe sukses. Lowe ngendika BGR mung rong taun kepungkur, prodhuk jinis iki minangka pilihan sing apik amarga taun kepungkur bakal nampa langganan - "lan, kanthi cara kasebut, 75% pelanggan kita wis millennia. "

Ora perlu ngomong, kabeh wis ora bisa dilakoni.

Kita bakal weruh yen kahanan bakal ngganti tahun iki. Ing pungkasan 2018, MoviePass ngumumake struktur reregan tataran anyar kanggo ngganti rencana saiki. Rencana saiki mulai saka $ 9,95 saben sasi nganti pungkasan ing $ 24,95 ing ndhuwur. Keuntungan sing nggegirisi, kalebu pilihan film puteran ing ngisor, uga kabeh sing kedadeyan ing bioskop dikurangi film 3D lan IMAX. kalebu film 3D lan IMAX karo rencana iki.

Sumber gambar: Cummings Function / AP / REX / Shutterstock

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR