Kaki PSG - PSG: Pet Tuchel sing dikarepake minangka surprise saka jendela transfer - FOOT 01

Foto Ikon Olahraga

Iku mesthine wong anyar sing paling ora mungkin ing taun-taun pungkasan ing PSG: gratis sawise dhuwure klub dheweke ing basa Inggris D2, Eric Choupo-Moting wis ngalami pemulihan sing luar biasa kanthi menehi tandha ing Paris Saint-Germain. A bakal ditampilake Thomas Tuchel, kanggo pemain sing dikenal nalika ngunjungi Mainz. Yen ora ana wong sing ngarep-arep marang mujizat lan ndeleng Cameroonian sing nandingi Neymar, Cavani utawa Mbappé, striker isih nindakake sawetara ing pertandingan separo sepisanan musim iki, sanajan wektu dolanan tetep tipis. A kahanan sing nginspirasi Besiktas, sing wis nemtokake dheweke Sepak Bola Prancis.

Klub Turki bisa menehi tawaran wektu sing luwih dhuwur, nanging tetep ngerti yen Choupo-Moting bakal kasengsem ing gagasan babagan apa wae nalika dheweke mung mlebu rong taun ing PSG, karo taun katelu pilihan . Highly diapresiasi ing kamar lemari, sing Singa Indomitable nganti saiki ora dianggep dadi pemain sing wiwitan ing sasi Januari, kajaba sing bakal menehi kesempatan kanggo menehi kebebasan sing luwih cilik menyang klub ibukutha kanggo merekrut ing tengah lapangan ...

Artikel iki muncul pisanan FOOT 01