India: Trump narik kawigatosan marang hubungan US-India: utusan India anyar menyang Washington | India News

WASHINGTON: Presiden AS Donald Trump narik kawigaten hubungan bilateral antarane India lan Amerika Serikat duta besar anyar India ing omah, Harsh V Shringla .

Shringla, sing teka ing 9 Januari, ing dina Jum'at mènèhi idin diplomatis marang presiden AS ing kantor oval House White.

Ngenalaken kapercayan lan kehangatan ing India lan Amerika Serikat, utusan India anyar nyatakaken kapercayanipun ing Trump setunggal jam sasampunipun 50 sasampunipun rawuh ing Washington.

Upacara enggal kanggo diplomat manca langka ing ibukutha AS, amarga ing sasi kapungkur, utusan saka negara liya, kalebu sing saka India, wis nunggu minggu sadurunge ngumumake kredensial kanggo presiden Amerika Serikat. USA.

Diverifikasi Diplomatic sing layang sing resmi designates a diplomat minangka duta kanggo negara liyane. Huruf kasebut ditandhani saka siji kepala negara menyang liyane. Iki diwenehi dening duta kanggo kepala negara penerima ing upacara resmi.

Upacara kasebut uga minangka wiwitan wiwitan periode resmi amanat duta besar.

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing KANGGURU INDIA