Kategori Navigasi

internasional

Apple mburu toko ngrampok

Amerika Serikat: Apple nglacak penculik saka toko iPhones sing dicolong saka rampasan saka toko Apple ing Amerika Serikat dilacak, diaktifake lan panguwasa lokal dilaporake, miturut pesen sing ditampilake ing layar.…