Kamerun: Ngaoundéré Regional Hospital Closes Week of Excellence

Minggu nglancarake 26 Desember 2018 rampung 03 Januari 2018 iki. Upacara sing dipimpin déning gubernur ing wilayah kasebut ngrayakake buruh paling apik ing fasilitas kesehatan.

Ing lingkungan sing ditandhani kanthi nggoleki efisiensi lan kualitas pelayanan sing bakal ditawarake marang pasien, minggu keunggulan sajroning semangat pemrakarsa kasebut minangka wayahe kanggo nampi karyawan.

Kanggo minggu, staf rumah sakit diganti ing antarane hiburan olahraga, hadiah kanggo bocah-bocah ing rumah sakit, lan liya-liyane.

Ing pungkasan kegiatan iki, para pemangku kepengin ngremenake karo karya sing dilakoni dening saben link ing rantai. "Staf rumah sakit diundang kanggo nindakake luwih apik lan ngiyatake layanan. Aku seneng layanan regional liyane kanggo njupuk conto saka rumah sakit regional ''Kildadi Taguiéké Boukar ngluncurake layanan desentralisasi liyane ing negara kasebut.

Kanggo inisiator minggu iki, kabeh kedadeyan ing kondisi apik lan neraca sakabehe puas. ''Assessment punika puas. Kita wis tekan tingkat sing durung tau dituju. Kita banget reassured ''ngandika Dr. Mohamadou Hassimi, direktur Rumah Sakit Ngaoundéré Daerah.

Ing sisih layanan sing ditawanake ing minggu iki, kehebohe nuduhake wong 300 viewed gratis, wong 175 ditampilake kanggo payudara lan kanker serviks kang 3 dicurigai kasus kanker serviks dikirim menyang Pusat Pasteur kanggo konfirmasi.

Par Jean BESANE MANGAM ing Ngaoundéré | Actucameroun.com

Artikel iki muncul pisanan https://actucameroun.com/2019/01/06/cameroun-lhopital-regional-de-ngaoundere-cloture-sa-semaine-de-lexcellence/