Description:

Ojo mbayar BUKU JAWA

Minangka bagean saka pangembangan kegiyatan kasebut, perusahaan GLOBAL-ISITEL, sing spesialisasine ing bidang teknik IT lan telekomunikasi, lagi merekrut loro Perwakilan Penjualan Akun Utama (BtoB) kanggo kabutuhan layanane.

Ing pengawasan Kepala Dinas Pemasaran lan Komersial, lampiran komersial bakal duwe misi ing ngisor iki:

-Klien klien ing portofolio lan njamin pangembangan / produk / layanan GLOBAL-ISITEL;
-Prospek, golek pelanggan akun gedhe anyar;
- Rekam pesenan, atur tindak lanjut pelanggan kanggo njamin perawatan sing tepat lan nanggapi panjaluk;
- Promosi dodolan;
- Melu perawatan sing pas kanggo masalah sawise-sales;
- Gunakake kabeh cara kanggo nggayuh tujuan kebijakan perdagangan;
- Laporan menyang Direktur Pemasaran lan Penjualan.

KAWASAN LATIHAN

BTS Minimal ing Niaga (Tindakan Komersial, Pemasaran & Penjualan), Manajemen, Pemasaran.

GAMBAR

Gaji tetep + Biaya transportasi lan komunikasi + Biaya kinerja.

Kanggo ndhaptar, kirim LM lan CV paling ora tanggal 24 Mei 2020 menyang: Global.Isitel2000@gmail.com.

bakul