Description:

Ojo mbayar BUKU JAWA

Minangka bagéan saka pangembangan kegiatané, perusahaan GLOBAL-ISITEL, sing khusus ing bidang IT lan rékayasa telekomunikasi, njupuk loro Sales Accounting Key (BtoB) kanggo ngrampungake kabutuhan layanan.

Ing pengawasan Kepala Dinas Pemasaran lan Komersial, lampiran komersial bakal duwe misi ing ngisor iki:

-Klien klien ing portofolio lan njamin pangembangan / produk / layanan GLOBAL-ISITEL;
-Prospek, golek pelanggan akun gedhe anyar;
- Ndhaptar pesenan, ngatur tindakake pelanggan kanggo mesthekake proses sing cocog lan nanggepi panjalukane;
- Dipun promosiaken adol;
- Melu ing perawatan sing bener sawise masalah dodolan;
- Nyelehake kabeh cara kanggo entuk tujuan saka kabijakan komersial;
- Laporan menyang Direktur Pemasaran lan Komersial.

KAWASAN LATIHAN

BTS Minimal ing Perdagangan (Aksi Komersial, Pemasaran & Penjualan), Manajemen, Marketing.

GAMBAR

Gaji tetep + Biaya transportasi lan komunikasi + Biaya kinerja.

Pour postuler, envoyez votre LM et votre CV au plus tard le 24 Mai 2020 à l’adresse : Global.Isitel2000@gmail.com.

bakul