Rekrutmen Kanggo Chef PIZZAIOLO (M / F)

0 2

Rekrutmen Kanggo Chef PIZZAIOLO (M / F)

CHEF PIZZAIOLO

Kita nggolek PIZZAIOLO CHEF sing layak, M / F Kanthi pengalaman profesional paling ora 2 taun

Sampeyan bakal bisa kerja ing restoran enom sing ana ing Douala.

Gambar sing dipengini:

  • Sampeyan pancen sregep, dinamis, apik.
  • Sampeyan pancen pas, rajin lan melu.
  • Sampeyan serbaguna lan nuduhake semangat tim.

Tugas utama posisi iki yaiku:

  • Pabrik adonan lan doh.
  • Nggawe lan baking pizza.
  • Gawe pasugatan ngerti carane ngimbangi layanan saka sudut pandang ekonomi
  • Pilih produk sing bakal digunakake kanggo ngembangake
  • Kontribusi kanggo evolusi menu restoran
  • Aplikasi lan ngetrapake aturan higienis lan safety pangan
  • Manajemen Inventori.
  • Entuk lan ngrancang acara supaya bisa nggayuh tujuan. .
  • Kawruh masak bisa dadi campuran.

Tertarik? Kirim CV, surat panutup lan foto menyang alamat email clusterpizz@gmail.com

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.