Dina gedhe Ratu meh rusak: Wayahe medeni kanggo wanita sing nunggu - 'kabeh dadi ireng'

0 0

Kraton mung umur 27 nalika dheweke dilantik dadi Ratu tanggal 2 Juni 1953 sawise tilar donya bapake King George VI. Ibune enom kasebut katon ora apik ing gaun flamboyant sing wolung wulan ngrancang lan dikepung dening enem pembantu rumah tangga sing mulia, kalebu kancane Lady Anne Glenconner. Ngomong babagan dokumenter anyar, bocah umur 87 taun kasebut ngumumake kepiye saben wanita diwenehi botol uyah mambu ing dina kanggo mbantu dheweke, yen dheweke rumangsa surem.

% = {%} O.title

% = {%} O.title

Nanging Lady Glenconner, putri saka 5th Ear Leicester, ujar uyah ora mbuktekake migunani banget nalika dheweke nemokake kahanan medis "ala".

Dheweke wis krasa tekanan amarga mripat jutaan pamirsa nalika upacara Westminster Abbey sing disiarkan langsung.

Ngandika babagan ITV The Queen: Ing dokumenter Mahkota, dheweke nerangake carane dheweke nyimpen sawetara uyah ing sarung tangan dheweke, yen dheweke butuh pitulung.

Dheweke kandha: "Ora, dheweke nindakake akeh sing apik.

royal ratuning

Coronasi Ratu ing taun 1953 meh musnah karo kedadeyan sing surem (Gambar: GETTY)

koronasi ratu elizabeth 1953

Lady Anne Glenconner nggambar nomer telu saka kiwa ing dina koronasi Ratu (Gambar: GETTY)

"Aku wiwit mlayu, kabeh dadi ireng. Aku ora weruh, kabeh katon ireng. Rasane ala.

"Aku rumangsa ora bisa ngeculake Ratu.

"Aku bisa ngrusak kabeh. Kabeh kamera, mayuta-yuta wong ing saindenging jagad sing nonton.

Lady Glenconner nyritakake kepiye carane Black Rod mandhiri kanggo nylametake dina iki kanthi nyekeli dheweke nalika dheweke cenderung tiba.

READ MORE: Pembantu Putri Margaret ngandhani kenapa Kate lan William 'sampurna'

koronasi ratu elizabeth 1953

Coronasi Ratu ing taun 1953 (Gambar: GETTY)

Dheweke kandha: "Dheweke mung njaga cukup suwe supaya aku pulih. "

Ing dina gedhe dheweke digabung karo limang putri liyane sing mulya, kabeh dadi putri sing ora kawin saka kuping utawa adipati.

Sang Ratu njaluk supaya wanita ngenteni dheweke nalika dadi raja lan wis diwenehi tugas penting kayata nggawa jubah kasebut.

Lady Glenconner uga nerangake carane ndeleng Ratu tiba ing gaun kasebut "kaya film Disney".

Ojo MISS
Crita emosi Ratu ing acara penting ing urip dheweke dicethakake [INSIGHT]
Paradoks kraton: Kepiye koronasi Ratu 'nyebabake krisis' ing AS [ANALISIS]
Pengakuan koronasi bom 'sing ora kepenak' Queen [INSIGHT]

koronasi ratu elizabeth 1953

Lady Anne Glenconner karo bojone Lord Lord Tennant (Gambar: GETTY)

koronasi ratu elizabeth 1953

Ratu didhukung dening enem wanita nalika ngenteni (Gambar: GETTY)

Dheweke nambahake: "Pancen ora nyata."

Lair Anne Veronica Coke, dheweke minangka anak wadon Thomas Coke, 5th Earl Leicester, lan mbah putri Viscount Coke lan Charles Yorke, 8th Earl saka Hardwicke.

Dheweke tuwuh urip ing jejere Ratu lan Putri Margaret ing Hall Holkham, sing menehi Sandringham.

Dheweke seneng kekancan karo Putri Margaret lan dadi pramila ekstra ratu ing ratu wiwit taun 1971 nganti seda ing taun 2002.

koronasi ratu elizabeth 1953

Lady Anne Glenconner njabat dadi lady nalika ngenteni Putri Margaret (Gambar: GETTY)

Dina iki, Lady Glenconner seneng karo hubungan karo Adipati lan Putri ing Cambridge.

Bojone almarhum Colin Tennant tuku pulau pribadi Mustique ing 1945.

Ing wawancara Oktober pungkasan, dheweke nedahake manawa Cambridges tresna liburan ing pulau kasebut amarga menehi privasi pribadi.

cambretar kasebut

The Cambridges seneng preinan ing pulau Mustique ing Lady Glenconner (Gambar: GETTY)

Lan dheweke crita babagan Pangeran George, enem, lan Putri Charlotte, lima taun, nglangi bola kanthi penyu ing perahe ing pulo Karibia.

Dheweke ngandika: "Dheweke ujar apa sing nyenengake ing Mustique amarga iku pribadi.

"Kita entuk penyu saiki lan nyata George lan Charlotte tresna."

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing SUNDAY EXPRESS

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.