Makosso ngandhani bojone 02 wulan sawise sedane

0 2

Makosso ngandhani bojone 02 wulan sawise sedane

Rong wulan kepungkur, Pdt. Camille Makosso, aktif banget ing jaringan sosial, ilang garwane, nabi nabi Tatiana Kosséré. Jumuah iki, 22 Mei 2020, sing ditampa ing pertunjukan Peopl'Emik, Jenderal Makosso ngirimake rahasia babagan kisah katresnan karo garwane.

Kanggo pracaya manawa "Rama brats", katresnan sejati, dheweke ngerti karo garwane. "Bab iki sethitik (cathetan katresnan Editor), kita wis ngerti yen" perkiraan pandhangane.

Nanging sing luwih narik perhatian yaiku nalika Makosso ngobrol babagan sejarah karo galley. Kahanan sing angel iki bisa uga nguwatake tresnane. Kajaba iku, Makosso bakal ngandhani yen bojone nampa dheweke sanajan duwe tingkat pendhidhikan sing luwih dhuwur tinimbang dheweke. "Bojoku luwih mumpuni tinimbang aku. Aku duwe level liya " dheweke ngaku.

Mesthine, kuwat banget manawa Tatiana Kosséré ora ngidini awake dadi tedhak. Makosso ujar mangkene: "Sampeyan dudu jinis wanita sing diberkahi ya. Nalika ora setuju, dheweke ora setuju. Dheweke sing ngurus keuangane. Dheweke dadi wong sing ngatur kabeh.

Sithik uga mratelakake manawa Makosso panas banget. Nanging dheweke ngakoni yen iki minangka bojone sing ngidini dheweke ngontrol awake dhewe. "Aku duwe panas anget. Bojoku mung sing ngontrol aku. "

Mula bisa dipercaya manawa wis ilang bojone, Makosso kelangan dhukungan sing ora ana guna supaya dheweke bisa ngatur karyane lan sedina.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/cote-divoire-deux-mois-apres-le-deces-de-sa-femme-makosso-fait-des-confidences-sur-son-epouse/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.