Lady Gaga mbukak kolaborasi pop karo Ariana Grande

0 6

Lady Gaga mbukak kolaborasi pop karo Ariana Grande

Seminggu sadurunge diluncurake album anyar "Chromatica", Lady Gaga mbukak kolaborasi pop sing durung sadurunge sadurunge karo pemain "7 cincin".

Seminggu sadurunge diluncurake album anyar "Chromatica", Lady Gaga mbukak kolaborasi pop sing durung sadurunge sadurunge karo pemain "7 cincin".

Lady Gaga ngajak Ariana Grande menyang "Udan ing aku", lagu anyar saka album penyanyi sabanjure.

Para penggemar ana ing blok wiwitan. Siji minggu sadurunge uwal saka "Chromatica", album anyar sing ditunggu-tunggu saka Lady Gaga, penyanyi iki mung nggawe lagu anyar dina Jumuah iki, 22 Mei kanthi kolaborasi karo bintang pop liyane, Ariana Grande.

Lagu diarani "Udan ing Aku". Ing gambar "Katresnan bodho", judhul banget nari lan pas karo katrangan "Seneng" et "sregep" manawa penyanyi kasebut nggawe rekaman anyar, amarga sampeyan bisa dirungokake ing video ing ngisor iki.

Uga ora diterbitake, kontribusi Ariana Grande babagan lagu iki kanggo Lady Gaga. Amarga dheweke ora tau duwe bimbingan babagan wanita ing industri hiburan nalika isih enom, nawarake juru "7 gelang" sekedhik kawicaksananipun sampun mupangati. Ing kolom Ragam, ing "Ibu Monster" nerangake manawa nggarap bocah enom wis "Minangka proses penyembuhan".

"Apik banget dadi bagian saka pop optimis lan motley", Ariana Grande ngandhani majalah kasebut. Dadi seneng banget […] nyilem menyang [jagad] [Lady Gaga] lan nyoba metu.

"Biasane, sampeyan nindakake lan barang sampeyan dhewe. Banjur nalika seniman kayadene Lady Gaga, sing duwe pesen sing apik kanggo ngirim, ngundang sampeyan, sampeyan pancen nyerah dheweke ".

Dheweke nemtokake, babagan klip video sing kudu metu sajrone awan, ora bakal nganggo klambine "kabeh uripe". Penyanyi ngrampungake: "Aku mung salah siji wektu sing paling apik ing uripku."

Artikel iki muncul dhisik ing: https: //afriqueshowbiz.com/lady-gaga-devoile-sa-collaboration-musicale-avec-ariana-grande-ecoulez-rain-on-me/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.