ean-Claude Van Damme nggawe pangakuan babagan kebajikan Islam lan nabi Muhammad

0 12

ean-Claude Van Damme nggawe pangakuan babagan kebajikan Islam lan nabi Muhammad

Aktor Hollywood, Jean-Claude Van Damme nggawe pratelan simbolik ing set TV. Mangkono, ing video, dheweke negesake yen dheweke ngetutake model nabi Islam sing dihormati banget, Muhammad.

Kanthi nonton postingan video iki nganti pungkasan, kita bisa ngerti kepiye bintang film ngomong babagan nabi Islam. Dheweke ngucapake selamat marang dheweke kanggo nggawa jagad iki ing pandhuane.

Islam minangka agama sing ora bisa direncanakake lan Allah maringi cara lan cara supaya kita bisa nyedhaki arah sing disaranake dening Dheweke. Lan nabi Muhammad minangka conto kanggo kita umat Islam.

Jean Claude Van Damme, sanajan dadi wong Kristen, kanthi ngakoni kanthi serius, sajrone wawancara ing MBC Channel, nilai nabi kanthi negesake manawa dheweke ngerti "sing apik kanggo awak ”, lan kabeh individu kudu ngetutake "model " supaya tetep sehat.

Kajaba iku, kudu eling yen iki dudu sing pertama yen karakter sing misuwur ngucapake salam marang Muhammad (katentreman lan karahayon) tumrap tumindak kasebut ing jagad iki lan kapinteran. Petinju kaya Mike Tyson, Mohamed Ali ngaku manawa matur nuwun karo ajaran Nabi Islam, dheweke wis bisa njaga kabentuk lan dadi juara tinju dunya.

Lan apa karo rapper Amerika Snoop Doog sing nampi agama Islam liwat ajaran nabi.

Kajaba kanggo nggawa agama sing apik iki ing jagad iki, nabi Muhammad (nggawa tentrem) lan nggawa keslametan supaya kita tetep dadi logika saka wong sing adil ing jagad iki kanthi rusak banget.

Artikel iki muncul dhisik ing: https: //afriqueshowbiz.com/jean-claude-van-damme-vend-les-merites-de-lislam-et-fait-leloge-du-prophete-muhammad/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.