Charlotte Gainsbourg: foto banget pribadi bapake kasebut, Serge, sing diwartakake

0 0

Bapake sing muter karo putri, digawa salaman. Setu iki, 23 Mei, yaiku foto kulawarga pribadi banget sing dituduhake Charlotte Gainsbourg ing akun Instagram. Ing crita, aktris sing kepengin banget babagan fotografi nuduhake apa nembak bapake lan kakange nembe seneng suket. Charlotte Gainsbourg nambahake teks ireng sing gampang banget: Kate lan Serge". Cukup kanggo bungah luwih saka 100 pelanggan, nalika statement babagan fotograhe adhine, sing tilar donya ing Desember 000, wis arang banget.

« Kapan aku ana ing ngarep fotografer, aku rumangsa Kate. Sesi iki karo dheweke dadi khusus ... Dheweke mulang aku seneng banget ing ngarep kamera. Sadurunge iku bengi, nanging karo dheweke aku ngguyu. Komplikasi iki ora ana maneh, mula kudu mbandhingake«, ujar Charlotte Gainsbourg ing wawancara karo majalah Vanity Fair ing 2017. " Nalika aku urip ing New York, rasa kepenak teka. Kasunyatan yen wis ilang adhine, amarga wis kepengin banget karo tragedi iki, amarga pengin ngadhepi, kabeh keraguan saya dicopot, mula kudu ditulis«, banjur nerangake penyanyi kasebut menyang Paris, ngrujuk albume Rest.

Tes tesis bunuh diri kanggo nerangake matine Kate Berry

Ing tanggal 11 Desember 2013, Kate Barry, 46 taun, tilar donya ing apartemen kasebut ing arondhasi XVI Paris. Ndhuwur ing apartemen dheweke nalika acara kasebut lan nalika antidepresan ditemokake ing omah, tesis bunuh diri isih maju. " Ora ana sing bisa nglipur aku«, matur marang ibune Kate Barry, Jane Birkin marang Vanity Fair. " Minangka ibu, aku saiki ora ngandelake urip. Sadurunge, aku yakin ora bakal ana apa-apa yen aku melu dheweke. Aku yakin akeh banget yen kabeh bakal apik. Saiki ...", Dheweke ngandika.

Lengganan ing newsletter Closermag.fr kanggo nampa kabar paling anyar kanthi gratis

Artikel iki muncul pisanan https://www.closermag.fr/people/charlotte-gainsbourg-cette-photo-tres-personnelle-de-son-pere-serge-qu-elle-devo-1117815

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.