Charlotte Dipanda nggawe deklarasi katresnan sing apik sing nyebabake reaksi

0 5

Charlotte Dipanda nggawe deklarasi katresnan sing apik sing nyebabake reaksi

Ing videogram, penyanyi Charlotte Dipanda ninggalake pesen penting kanggo para penggemar lan masyarakat. Dheweke nggawe prekara katresnan babagan wong sing luwih disenengi kanggo ndhelikake.

Ing jaman saiki, akeh reaksi sing wis diamati ing antarane para penyanyi saka Cameroonian Charlotte Dipanda liwat jaringan sosial.

Reaksi kasebut ndherek deklarasi cinta karo wong sing penyanyi ora ngungkapake identitas.

Pancen, sawetara dina kepungkur, pelatih Charlotte Dipanda, pelatih ing The Voice Africa Francophone nuduhake videogram judhul pungkasane miturut arah label Universal Music Africa.

Ing lagu kasebut, dheweke nawakake para penggemar gaya ati ati sing kalebu campuran pinter World Misic, Makossa lan Afropop.

Miturut para penggemar, ora mung lagu kasebut, nanging minangka pranyatan babagan katresnan marang wong sing mligi, sanajan penyanyi ora kanthi terang ngakoni, kabeh katon katon jelas.

Charlotte nyanyi katresnan ing tembung iki: "Yen sampeyan ora ana, anakku, aku ora manggon"; "Aku pengin mbengok kabeh babagan papan sing dikasihi, Na Tondi Oa".

Ing videogram iki, penyanyi kasebut menehi pesen penting kanggo para penggemar lan masyarakat, dheweke nggawe deklarasi katresnan marang wong sing jenenge luwih disenengi.

Nanging, dheweke luwih seneng njaga identitas "Untung tenan". Sampeyan kudu eling yen wiwit nampilake judhul "Kanggo selawase" karo Pak enom Shine ing wulan Juni 2019, dheweke ora nate nggawe acara musik.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/charlotte-dipanda-declaration-damour-qui-suscite-des-reactions/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.