Bélarus: Marc Van Ranst: "Tokoh saiki apik, nanging aku ora seneng karo jumlah kasus anyar"

0 0

Marc Van Ranst: "Tokoh saiki apik, nanging aku ora seneng karo jumlah kasus anyar"

Marc Van Ranst: "Tokoh saiki apik, nanging aku ora seneng karo jumlah kasus anyar"

Marc Van Ranst: "Tokoh saiki apik, nanging aku ora seneng karo jumlah kasus anyar"

Foto Kabar

L"Nomer saiki apik, nanging aku ora seneng karo jumlah kasus anyar," ujare ahli psikologi Marc Van Ranst marang kanca-kancaku ing Nieuwsblad.

"Jumlah kasus anyar wis ngalami udakara antara 200 nganti 300 sajrone sawetara dina kepungkur lan iki ora yakin," jlentrehe. Kasunyatane, 299 kasus diumumake maneh dina Sabtu iki, 276 ing dina Jumuah 22 Mei, lan 252 ing Kemis 21 Mei.

"Kasus kasebut bisa dadi kesinambungan logis saka dekonasi," jlentrehe. Ana kontak liyane lan iki nambah kemungkinan virus nyebarake, mula ana wong sing lara lan luwih akeh rumah sakit ”.

Marc Van Ranst ngelingake manawa wabah kasebut durung rampung, sanajan dekonasi kanthi bertahap: "Sanajan saya angel, kita kudu ngormati aturan kasebut. Penting kanggo nemokake keseimbangan sing apik ing antarane ngendhokke aturan lan ngontrol virus. "

Artikel iki muncul pisanan http://www.lesoir.be/302592/article/2020-05-23/marc-van-ranst-les-chiffres-daujourdhui-sont-bons-mais-le-nombre-de-nouveaux-cas

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.