Bayern dadi wedi, Dortmund tetep sesambungan lan lintang Havertz maneh

0 0

Ahead of Klasik dina Selasa, tanggal 27 musim Bundesliga Bayern Munich lan Borussia Dortmund njaga momentum minangka JermanPenerbangan ndhuwur main akhir minggu kaping pindho game sawise mati rong wulan amarga pandemik COVID-19.

Juara bertahan kaping pitu Bayern wiwit kaping papat ing ngarep saingan gedhe lan yaiku cara sing tetep sawise kalorone klub menang, sanajan pimpinan dipeksa bisa kerja keras tinimbang sing diarepake, nalika Dortmund bisa ilang pertahanan kunci ing kamenangane.

- ESPN: Stream saben TV ESPN FC lan 30 kanggo 30: Kisah Bola Sepak

Sawise intrik lan pangaturan dhisikan kanggo normal sing anyar, perhatian maneh ditrapake kanggo perayaan lan apa pemain bisa ngeling-eling supaya ora bisa ngucapake selamat marang kanca-kancane kanthi cara "jarak sosial-tradisional" tradisional. Kaya minggu kepungkur, sing paling dikelola - kaset sikut wis dadi adat - nanging ana sing seneng banget.

Kangge, adhahan lapangan kosong terus dadi angel lan bakal mbutuhake wektu kanggo nyuda swara boot nalika bal, uga swarane para pemain pemain. Borussia Mönchengladbach nawakake dhewe kanggo ngisi kursi kanthi ewonan panyengkuyung karton.

Gladbach ora sithik amarga bisa nggegirisi Kai Havertz ngasilake luwih akeh wektu kanggo ngganti game kanggo in-form Bayer Leverkusen. Ing mburi meja liyane, perang supaya ora ana relegasi terus lan Werder Bremen entuk nilai penting.

Langsung menyang: Bayern tetep papat cetha | Menang cekap Dortmund | Geisterspiele ing kene kanggo tetep | Havertz paling apik maneh | Fokus USMNT | Watch jarak sosial | Hertha luwih seneng

Bayern diwenehi rasa wedi nanging tetep cetha papat

Pungkasane, minangka prosesi kanggo Bayern Munich nalika ngirim Eintracht Frankfurt 5-2, nanging mantra limang menit sing rada goyang ing separo kapindho bakal dadi piwulang sing migunani tumrap pria Hansi Flick, karo Dortmund ngenteni.

Kapan Robert Lewandowskiheader nggawe 3-0 menyang sisih ngarep sawise 46 menit, poin kasebut dadi aman lan perhatian mula mbalekake pertandhingan Selasa ing Dortmund. Nanging pemain pertahanan Frankfurt Martin Hinteregger nyekel panglipur, diikuti telung menit maneh lan, kanggo wektu paling ringkes, para juara katon ringkih.

sanadyan Alphonso Davies bakal nyekel kaping papat Bayern lan target dhewe nambahi kaping lima, manawa mantra kasebut nuduhake kekalahan pertahanan saka potongan potongan sing kudu dirampungake. Sawise nggegirisi 5-1 maneh ing wulan November lan kanthi kenangan menang akhir DFB-Pokal 2018 sing ora adoh banget, Frankfurt nglawan nuduhake yen bisa nesu Bayern getih.

Wektu pengurus Niko Kovac rampung sawise asor ing wulan Nopember, wiwit nalika Flick wis mulihake pesenan ing Allianz Arena. Saperangan pria tombol sing nduwe ditemokake ulang ndhuwur lan Thomas Muller minangka conto utama bedane ing antarane loro eras.

Rampung sing apik ing dina Sabtu minangka tujuan kapitu wiwit Flick njupuk, kanggo mlebu karo 13 pitulung lan kontrak anyar sing ditandatangani ing wulan April. Ing Kovac musim iki, Muller mung ngetung kaping pindho lan ana spekulasi yen dheweke bisa ninggalake klub siji-sijine.

Leon Goretzka Netepake pembukaan paling gedhe sawise 17 menit lan dominasi Bayern kanthi setengah wektu, liyane tinimbang pemain tengah bekas Munich. Sebastian Rode, sentuhan paling dhuwur sabanjure saka pemain Frankfurt yaiku kiper Kevin Trapp.

Dobel Hinteregger nduwe pangarep-arep, nanging Davies sing luar biasa ngetrapake pimpinan loro gol lan, sawise iku Manuel Neuer nggawe nyimpen sing luar biasa lan Filip Kostic rattled kirim, Bayern nggawe poin kanthi aman nalika Serge Gnabry meksa tujuan komedi dhewe saka Hinteregger.

Iki minangka dina sing ndeleng ing sisih loro Bayern, kanthi ringkesan kebelaan defensif ditindhes dening kejem babagan pilihan nyerang. Dheweke ora bisa mateni ing Westfalenstadion, tinimbang wong sing seneng Erling Haaland lan Jadon Sancho, Sanadyan.

Dortmund entuk kamenangan cekap, nanging Hummels badhan

muter

1: 05

Kay Murray lan Shaka Hislop ESPN FC ngrembug babagan carane Jadon Sancho ngowahi game kanggo Borussia Dortmund.

"Kita main Wolfsburg dina iki," Michael Zorc ngelingake nalika ditakoni babagan calon putus potensial dina Selasa antarane Borussia Dortmund lan Bayern Munich, Selasa. Zorc wis ing BVB ing salawas-lawase, sepisanan dadi pemain lan mengko minangka direktur olahraga, saengga wis katon kaping pirang-pirang. Dheweke ngerti yen klub dheweke ngadhepi tes nyata nalika dina Sabtu.

Sarwa dumadi njupuk mung siji poin saka 27 pungkasan sing kasedhiya kanggo Dortmund, nanging mlebu game kasebut ora kalah ing pitung lan luwih apik ing pelatih Austrian, Oliver Glasner. Nanging, dheweke gagal tampil ing Volkswagen Arena ing separo lan bisa meksa bali menyang game sawise istirahat.

Dortmund butuh menang lan entuk, karo gelandang tengah Julian Brandt nyedhiyakake sihir liyane. Internasional Jerman miwiti pamindhahan kasebut nyebabake target pambuka mung sawise setengah jam; wing-mburi Raphael Guerreiro - scorer saka rong gol nglawan Schalke o4 minggu kepungkur - target maneh sawise Erling Haaland sing sepi banget ora bisa tekan Hazardsalib

Lha dadi dolanan kanggo nonton bangku Dortmund. Emre Can teka ing setengah wektu kanggo Mats Hummels, sing ditarik karo masalah achilles sing bisa nggawe dheweke ragu-ragu kanggo ngadhepi Bayern; Inggris Jadon Sancho internasional, sing isih kerja isih bisa dibaleni maneh sawise cedera pedhet, banjur ngadeg Achraf Hakimi kanggo gol kapindho; Pemuda Amerika Gio Reyna ngganti Hazard ora suwe sawise Dortmund tikel kaping pindho.

Nganti wolung menit, pengganti Wolfsburg Felix Klaus wasit dikirim dening wasit Daniel Siebert sawise mriksa VAR lan omahé kapal pelayaran Dortmund. Mesthi, pertahanan dheweke terus berjuang ing separo liyane, nanging ing ngarep pertunjukan Westfalenstadion sajrone telung dina, nalika Sancho lan Bisa bakal diwiwiti, sisih Lucien Favre nindakake apa sing dibutuhake kanggo nyelehake panas ing Bayern.

Geisterspiele kene kanggo nginep

Bal-balan ora bisa ngontrol pandemik lan Bundesliga - ati-ati saka ancaman koronavirus sing isih ana - ngerti yen mung bisa menehi kerangka kanggo mulihake bagean normalitas. Minggu akhir minggu pertama minggu pungkasan teka lan ora ana masalah sing katon gedhe lan ndeleng tokoh ing saindenging jagad nuduhake manawa akeh wong sing kepengin banget olahraga olahraga, nanging game kurang intensitas.

Nanging CEO DFL Christian Seifert ngakoni yen ana bal-balan "normal" bakal bali mung nalika para penggemar bali ing stadium lan protes marang para panguwasa, matur marang Suddeutsche Zeitung: "Mangkono uga bagean saka budaya bal-balan kita. "

Sadurunge olahraga dipateni nalika wulan Maret, hubungan antara liga lan klub ing sisih siji lan klompok penggemar ing sisih liya uga dadi kurang anyar nalika protes marang pemilik jutawan Hoffenheim, Dietmar Hopp dadi debat umum babagan kepemilikan klub.

Dampak pandemi tegese nambah risiko ngalami masalah finansial kanggo klub lan kemungkinan mbuwang winates, nanging sanajan ora ana, panyengkuyung sawetara klub isih nggawe dheweke bisa ngrasakake lan terus nyerang liga, sistem lan papan ing masyarakat. .

Ing Monchengladbach ing dina Minggu, ing ngendi udakara penggemar karton 13,000 dilebokake ing kursi, maca sepanduk: "Pasuryan sing bisu, pangeling karton: Bal-balan tanpa penggemar ora ana apa-apa! Kanggo Borussia, nglawan dolanan konco lawang sing ditutup! Pembuangan ora bakal bali sadurunge September ing wiwitan, tegese, tegese "game hantu" sing saiki bakal ditemokake sawetara wektu.

Havertz nyolong Leverkusen dadi papat paling ndhuwur

Kanthi reputasi burung ing Kai Havertz terus surem, bentuk formasi sing nyenengake Bayer Leverkusen ora nuduhake tandhing nalika ndeleng ing Borussia Monchengladbach ing ngarep 13,000 potongan karton penggemar ing Borussia-Park.

Leverkusen dadi tim sing luwih apik, kanthi Havertz paling apik nalika ngrebut 11 gol ing 15 game ing 2020. Beroperasi minangka sanga sing palsu, umur 20 taun kanthi apik nggeser pembuka sawise pitung menit lan nambah paukuman kaping pindho sawise mriksa VAR sing dawa sing kalebu konsultasi monitor pitch saka regeere Soren Storks.

Sabun bedhil Titik kasebut kanthi aman kanthi header sing ora nggatekake rasa bungah kanggo nglanggar pedoman jarak sosial kanggo perayaan, minangka Leverkusen leapfrogged Monchengladbach dadi nomer telu. Tujuane host dadi Marcus Thuram, nanging kajaba Gladbach mlarat lan manajer sing tambah frustasi Marco Rose dielingake Storks.

Lintang USMNT tumindak

John Brooks (Wolfsburg) lan Josh Sargent (Werder Bremen) diwiwiti dina Sabtu, kanthi Giovanni Reyna (Borussia Dortmund) udakara 13 menit saka bangku lan Timmy Chandler (Eintracht Frankfurt) uga dadi pengganti.

Sanajan Brooks ana salah kalah ing omah sing kalah ing omah menyang Dortmund, dheweke tetep tenang kanthi tenang Erling Haaland; Kontribusi striker Norwegia sing paling penting yaiku nembak udhara sing sengaja nyerang Raphael Guerreiro kanggo tujuan pambuka.

Brooks duwe kasempatan kanggo padha ing setengah kapindho nanging duwe pukulan amba lan dipesen kanggo jadon Jadon Sancho sawetara menit sadurunge Reyna, sing pungkasan telat saka derby Dortmund nglawan Schalke akhir minggu kepungkur amarga cedera, teka kanthi nilai aman kanggo entuk menit sing penting sadurunge pertandhingan penting dina Selasa nglawan Bayern Munich.

Kanthi Sargent miwiti ing ngarep, Bremen entuk kemenangan 1-0 ing Freiburg kanggo nggedhekake pangareping kaslametanane. Saliyane nawakake ancaman serangan, bocah umur 20 taun kanthi defensif - dadi wilayah sing dikerjakake dening manajer Florian Kohfeldt - menang kaping papat gunggunge udara lan nggawe telung clearance sadurunge diganti sawise 63 menit.

Ing kickoff pungkasan dina, Chandler dikenalake nalika setengah-wektu nalika Eintracht nguber kekurangan. Nanging, muter ing sisih kiwa, dheweke pancen ora kuwat kanggo mungkasi serangan Bayern nambah telu maneh gol lan asring ditekan dening tekanan Kingsley Coman.

Watch jarak sosial

Sawise nggambar kritik - nanging uwal saka paukuman - akhir minggu pungkasan kanggo cara dheweke ngrayakake tujuan nglawan Hoffenheim, Hertha BerlinPamuter dadi prilaku nalika ngremehake saingan kutha Uni 4-0 ing dina Jumuah. Dina sabanjure, nanging, protokol contravened Dortmund lan Leverkusen.

Seminggu sawise nggarap prayaan jarak sosial sing apik marang FC Schalke 044, pemain BVB ngrampungake sawise gol nomer loro, nalika Thorgan Hazard dhuwur-lima wong ing bangku nalika diganti. Sementara Leverkusen, ngrangkul nalika nganthi Werder Bremen, Senin lan nindakake maneh ing Monchengladbach.

Ing akhir minggu, DFL meksa klub-klub kanggo ngetrapake aturan kasebut, yen ana infeksi, supaya bisa ditindakake supaya para panguwasa lokal nglebokake kabeh skuad kanggo quarantine. Nanging, nalika isih katon manawa ana tumindak sing bakal ditindakake sawise pelanggaran paling anyar, mula kaya mangkene.

Sumber ing klub Bundesliga ngandhani ESPN minggu iki yen dheweke percaya yen aturan kasebut mung kasedhiya kanggo njamin jarak sosial bakal ditindakake. Kajaba iku, saran supaya ora ngrangkul sawise nyetak dadi bagean saka kertas DFL babagan cara ngasilake bal-balan.

Kaping seneng kanggo Hertha

Ing huru-hara sadurunge istirahat sing dikuatake, Hertha Berlin ngangkat enem mata wiwit game diwiwiti maneh, nyetak pitu lan ora ana ing proses kasebut. Pelatih anyar Bruno Labbadia, dadi pimpinan kaping papat ing musim iki sawise Ante Covic, Jurgen Klinsmann lan Alexander Nouri, wis nggegirisi lan nggawa ide anyar.

Dina Jumuah iki nyerang Union Berlin minangka dendam Hertha kanggo kekalahan ing awal Nopember menyang saingan lintas kutha sing teka sajrone limang limang kekalahan langsung lan ndeleng para penggemar rerusuh lan kantor manajer katon ana lawang sing ana.

Nanging ing sangisoré Labbadia, klub kasebut duwe ide babagan pucuk sing pertama ing musim iki; outing paling anyar dheweke weruh maju enom Brasil Matheus Cunha, sing teka saka RB Leipzig ing mangsa, skor kanggo kaping papat ing enem pertandhingan.

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing http://espn.com/soccer/german-bundesliga/story/4098203/bundesliga-bayern-munich-get-fright-borussia-dortmund-stay-in-touch-kai-havertz-stars-again

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.