Wizikid lan Tiwa Savage ngomong babagan web kanthi hubungane

0 29

Wizikid lan Tiwa Savage ngomong babagan web kanthi hubungane

Kaloro cinta Wizikid lan Tiwa Savage durung nate ngonfirmasi khabar angin babagan hubungan romantis sing dipasihan utang, nanging aja ragu-ragu kanggo nggunakake kanggo meksa. Dheweke ngrampungake topik prabédan umur.

Kaloro cinta Wizikid lan Tiwa Savage durung nate ngonfirmasi khabar angin babagan hubungan romantis sing dipasihan utang, nanging aja ragu-ragu kanggo nggunakake kanggo meksa. Dheweke ngrampungake topik prabédan umur.

Wizikid lan Tiwa Savage minangka rong bintang gedhe saka Nigeria sing hubungane nggawe obrolan.

Pancen, CEO starboy wizkid, saka ketinggalane, mbangun urip katresnan sing bakal nyebabake subjek kanggo debat.

Dheweke bubar duwe hubungan umum sing ora ngerti karo Tiwa Savage sing apik banget. Apa ing konser utawa ing klip video, Wizkid lan Tiwa Savage jarak cedhak.

Nanging nalika para penggemar umume seneng-seneng ing idhll iki, sawetara ora nate mandhegake nuding driji kanthi bedane umur sing gedhe banget.

Kanggo dheweke, ngadhepi kritik sing ora jelas, Tiwa Savage pengin nanggapi panggung bebarengan karo Wizkid kanthi cara sing jelas.

"Sampeyan ora hubungan komunitas, iku hubungan individu. Aku luwih tuwa, nanging sing luwih tuwa luwih becik, " dheweke kandha.

Tiwa Savage umur 38 taun lan Wizkid 29 taun. Bentenane banget saka 09 taun sing ala karo para penggemar utamane sing teka saka Afrika.

Benua ing endi prejudis bener-bener dianggep karo masyarakat kita sing ngormati nilai-nilai khusus.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/wizikid-et-tiwa-savage-leur-relation-fait-jaser-les-haineux/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.