Mulihake URL HTTPS lan WWW ing garis alamat Google Chrome. - Tips

0 0

Paling dianyari ing dening pistouri
.

Ing versi paling anyar saka Google Chrome, pangembang wis nyingkirake https et WWW ing wiwitan bar alamat URL.

URL sing ditampilake ing garis alamat Chrome diarani URL sing ditampilake.

HTTP / HTTPS diarani skema URL

WWW lan subdomain liyane diarani subdomain sepele.

Cara 1

Klik kaping pindho ing bar alamat bakal ngunggahake https: //

Cara 2

Kanthi ekstensi Reporter Situs sing curiga

Cara 3

Saka Google Chrome 83 bisa ngowahi opsi eksperimen sing didhelikake

Gendera kasebut Menu konteks nuduhake URL lengkap

Bukak Google Chrome.

Mbusak kabeh ing garis alamat lan nyalin / nempel:

chrome: // flags /

Banjur Ketik tombol ing keyboard.

Utawa klik tengen lan tempel lan akses krom: // panji /

Ing lapangan telusuran »Gendéra gendhing »Tipe utawa nyalin / nempel → url kebak

Gawe tandha mriksa ing V (mundur) banjur pilih aktif

Gawe maneh Google kromo kanggo pangowahan kasebut ditrapake.

Ing ngisor jendela ing klik tengen relaunch


Dokumen iki diarani "Pulihake URL HTTPS lan WWW ing garis alamat Google Chrome. »Saka Kepiye kerjane (www.commentcamarche.net) kasedhiya kasedhiya ing syarat-syarat lisensi Creative Commons. Mesin fotokopi sing luwih dhuwur, ngowahi kaca dhiskusi, lan syarat-syarat sing ditindakake kanthi lisensi kasebut, nanging ora ana bukti sing cocog.

Artikel iki muncul pisanan CCM

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.