Aktor Gregory Tyree Boyce ditemokake ing ruangane karo pacare

0 2

Aktor Gregory Tyree Boyce ditemokake ing ruangane karo pacare

Aktor awak sing ora lungguh urip Gregory Tyree Boyce ditemokake karo kancane ing Las Vegas. Tragedi nyata.

Gregory Tyree Boyce wis tilar donya. Aktor 30 taun sing dikenal masarakat umum amarga main peran Tyler ing film kasebut "Senja", ditemokake mati ing 13 Mei 2020 ing omah Las Vegas. Pacaré, Natalie Adepoju (27) uga tilar donya.

Yen sebab-sebab nate ora dingerteni nalika saiki, situs kasebut TMZ ngumumake penemuan bubuk putih misterius ing papan kasebut, mula bisa uga nyebabake pati kaping pindho.

Iki minangka pepadhang tumrap urip kita
Dina Selasa 19 Mei 2020, kulawarga almarhum nerbitake siaran pers. "Iki dadi pepadhanging urip kita lan kita sedhih karo tiwasane. Gregory sing kita kenal cedhak karo jagad iki lan dadi wong sing apik. Dheweke banget ngajeni lan tanggung jawab ", dheweke nulis.

Ibune, Lisa Wayne, ngomong kanthi individu ing Facebook kanthi penghormatan anyar. "Aku lara tanpa sampeyan. Aku ambruk, aku ilang, aku lara maneh. Aku ngirim pesen ing ngendi sampeyan nelpon sampeyan nalika aku rusak utawa kuwatir, lan sampeyan kandha karo aku, Ma, aku melu kowe, kita bakal nemoni kasusahan iki. Napa sampeyan nilar kula? ", dheweke sedih nulis.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/lacteur-gregory-tyree-boyce-retrouve-mort-dans-sa-chambre-avec-sa-petite-amie/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.