CELEBRITI: Rihanna luwih sugih tinimbang Ratu Inggris

0 6

CELEBRITI: Rihanna luwih sugih tinimbang Ratu Inggris

Ing 32 taun, Rihanna minangka kepala rezeki kira-kira 468 yuta pound utawa 525 yuta Euros. Kanthi ngetik papan nomer 282 ing Sunday Times babagan kapribaden sing paling terkenal ing Inggris.

Adhedhasar ing London, penyanyi saka Barbados nembe mlebu ing dhaptar Sunday Times babagan kapribaden sing paling terkenal ing Inggris.

Dadi, "Intan ing langit" wis ngluwihi makutha. Diadegake dening Minggu Times, Rihanna dadi musisi paling terkenal ing negara kasebut.

Dheweke bakal tampil sadurunge para penyanyi Mick Jagger, Elton John utawa Adele. Nanging ing mburi komposer Andrew Lloyd Webber lan Paul McCartney.

Kekaisaran kasebut muncul kanthi sade rekaman lan tiket konser, banjur diluncurake kanthi diluncurake 2017 saka merek kosmetik Fenty Beauty, disusul karo baris lingerie, Savage x Fenty.

Lan sing kudu nggayuh dhuwur liwat aliansi sing pungkasan rampung karo klompok LVMH, sing menehi musisi blanco musisi kanggo nggawe merek mewah anyar.

Permaisuri Elizabeth, kanggo dheweke, ditingkat 372nd ing dhaptar, kanthi bathi pribadi sing diarepake 350 yuta pound utawa 392 yuta Euros.

Luwih apik, nanging kurang saka taun kepungkur, ing kana ana rangking 356th, kanthi 370 yuta pound utawa 415 yuta Euros.

Kajaba iku, Minggu Times, ing warisan real estate, sing mbutuhake mbenakake taun iki, salon saka Istana Buckingham sing ora direncanakake maneh wiwit taun 1952 ing payon benteng Windsor.

Krisis ekonomi amarga koronavirus uga bakal nandhang portofolio ekuitas. Lan kudu nyuda dheweke, ing wulan-wulan, akeh bathi pariwisata, kraton umume kabuka ing umum.

Antarane pribadi sing ngluwihi Elizabeth II, kita uga bisa nemokake aktris Salma Hayek, uga diadegake ing London sing nyekel bojone François-Henri Pinault 6,5 milyar kilogram, utawa 7,3 milyar euro.

Penulis saga Harry Potter JK Rowling, 795 yuta kilogram, utawa 880 yuta Euros lan stylist Victoria Beckham duwe duweke David bojone udakara 370 yuta, utawa 415 yuta Euros.

Ratu isih tetep ana ing ngarsane pengacara Amal Clooney 275 yuta karo George, utawa 308 yuta euro lan aktris Catherine Zeta-Jones 210 yuta karo Michael Douglas, utawa 235 yuta euro.

Kanggo wanita sing paling terkenal ing Inggris, yaiku Kirsten Rausing, 12,1 milyar kilogram, utawa 13,5 milyar euro sing duwe saprateloné perusahaan kemasan Tetra Pack.

Nanging tetep ana wong sing paling sugih ing negara kasebut, John Dyson, panemu pembersih vakum kanthi jeneng sing padha, sing pertama-tama munggah menyang ndhuwur peringkat Minggu Times, kanthi 16,2 miliar paun utawa 18,2 Milyar Euro kasebut.

Artikel iki muncul pisanan ing: https://afriqueshowbiz.com/rihanna-plus-riche-que-la-reine-dangleterre/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.