Gangguan kanggo MEKANIK

0 137

Gangguan kanggo MEKANIK 

 

LAYANAN SEALAND SARL saiki nggoleki markas ing Douala, a (01)

MEKANIK

Misi mekanik yaiku:

- Ngawasi pemeliharaan armada mobil ing wilayah kasebut;

- Ngatur suku cadang;

- Nindakake tindak lanjut administratif;

LELAKON

Pemantauan pangopènan armada kendharaan;

- Nganalisa lan ngrancang kebutuhan operasional ing perawatan preventif lan kuratif (revisi);

- Rencana lan kontrol pangopènan, ndandani, mriksa utawa nampa kendaraan;

- Ngawasi lan ngontrol kegiatan panyedhiya layanan eksternal;

- Priksa kendaraan;

Ngatur suku cadang;

- Ngenali pasokan, peralatan, kebutuhan bahan bakar lan nggawe pesenan;

- Temtokake karya sing bakal ditindakake dening panyedhiya layanan eksternal ing kendaraan kita;

- Nampa karya sing ditindakake dening panyedhiya layanan eksternal ing kendaraan kita;

- Mesthekake kebersihan lan kebersihan ing taman;

- Jaga dashboard perawatan kendaraan.

Tindakake administratif;

- Ngawasi nganyari file administrasi kanggo kendaraan lan wewenang liyane;

- Ngatur intervensi, investigasi lan analisis kedadeyan;

- Salin arsip file kendaraan lan dokumen pangopènan kendharaan (formulir laporan kesalahan, formulir pesanan, lsp)

- Wara-wara klaim lan tindakake karo asuransi.

PROFIL

  • Sing duwe BAC ing mekanika;
  • Paling ora 5 taun pengalaman ing posisi sing padha;
  • Nduwe ilmu sing apik babagan perawatan pencegahan lan kuratif;
  • Bisa nggawe diagnosis sing apik;
  • Ngerti carane nggunakake piranti lunak Manajemen Penyelenggaraan Terlengkung Komputer - CMMS

Berkas aplikasi: CV, surat lamaran

Tamat: Selasa, 26 Mei 2020

Kirim aplikasi menyang: recruitment@africafooddistribution.com

 

Ninggalake komentar