Gangguan kanggo MEKANIK

0 1

Gangguan kanggo MEKANIK

SEALAND SERVICES SARL saiki nggoleki markas ing Douala, a (01)

MEKANIK

Misi mekanik yaiku:

- Ngawasi pangopènan kendaraan kendaraan ing wilayah;

- Ngatur bagean ganti;

- Nindakake ngawasi administratif;

LELAKON

Ngawasi pangopènan armada;

- Nganalisa lan ngrancang kabutuhan operasional kanggo perawatan pencegahan lan kuratif (revisi);

- Rancang lan ngontrol pangopènan, ndandani, kontrol utawa nrima kendharaan;

- Ngawasi lan ngontrol kegiatan panyedhiya layanan eksternal;

- Priksa kendharaan;

Ngatur bagean ganti;

- Ngenali kabutuhan ing pasokan, peralatan, pasokan lan netepake pesenan;

- Netepake gaweyan sing bakal ditindakake dening panyedhiya layanan eksternal ing kendharaan kita;

- Nampa pakaryan sing ditindakake dening panyedhiya layanan eksternal ing kendharaan kita;

- Mesthekake kabersihan lan sanitasi ing taman;

- Njaga papan pemeliharaan kendaraan.

Tindakake administrasi;

- Monitor pembaruan file administratif kanggo kendharaan lan wewenang liyane;

- Ngatur campur tangan, investigasi lan analisa insiden;

- salinan file arsip lan dokumen pangopènan kendaraan (lembaran deklarasi, form order, lsp)

- Nyatakan tuntutan lan tindakake karo perusahaan asuransi.

PROFIL

  • Sing duwe BAC ing mekanika;
  • Duwe pengalaman paling ora 5 taun ing posisi sing padha;
  • Duwe kawruh apik ing perawatan nyegah lan kuratif;
  • Bisa nggawe diagnosis sing apik;
  • Ngerti carane nggunakake piranti lunak Manajemen Penyelenggaraan Terlengkung Komputer - CMMS

Berkas aplikasi: CV, surat lamaran

Tamat: Selasa, 26 Mei 2020

Kirim aplikasi menyang: recrutement@africafooddistribution.com

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.