Rekrutmen Kanggo Managers Digital Marketing

0 1

Rekrutmen Kanggo Managers Digital Marketing

Kabinet Latihan lan Konsultasi Integra yaiku recruiting a (01) Manager Marketing Digital

  • Kawruh sing apik banget ing marketing lan digital
  • Antisipasi, kreatifitas, inovasi
  • Rasa analisa, ngrungokake, lan pangamatan
  • Kawruh grafis komputer sing apik
  • Kemampuan kanggo gawe uwong yakin
  • bilingual

KAWASAN AKTIVITI : Latihan - Sertifikasi - Saran lan pitulung

LOKASI: Douala - Akwa

kasedhiyan : 1 Juni 2020

kontak : 666 55 33 13

email : rh@itcservices.net

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.