Ngadhepi tuduhan rogol bapake Cardi B ngilangi bisu lan ora was-was

0 1

Ngadhepi tuduhan rogol bapake Cardi B ngilangi bisu lan ora was-was

Ora suwi desas-desus ala bapake, seniman pungkasane nggawe bisu sepisan lan kanggo kabeh basa sing ala, lan sekaligus mulihake reputasi bapake.

Wis pirang-pirang taun, desas-desus sing nggegirisi wis ngrusak gambar Cardi B lan bapake. Pungkasan kasebut nyatakake yen pater penyanyi kasebut sadurunge ditahan amarga crita babagan rogol bocah cilik.

Konfirmasi kabeh luwih serius amarga saiki kita bisa mirsani ing platform Twitter luwih saka satus tweets babagan sing terakhir minangka pedofilia. Lan durung dadi apa sing disaranake Cardi B.

Nalika metu saka jaringan manuk biru, penyanyi kasebut kanthi jelas manawa rumor babagan bapake mung salah. Go nerangake marang para penggemar yen dadi imigran Dominika, bapake ora bisa tumindak kaya ngono kanthi risiko dibuwang saka Amerika Serikat tanpa wektu tundha.

Dheweke nambahake manawa macem-macem laporan kasebut kalebu kasunyatan sing palsu mung digawe "sengit " sing bakal mbayar nyerang dheweke lan kulawargane. Wanda Wong sing ngeculake Cardi B. Dheweke ngandika:

«Lan cara bapakku biyantu mbantu para seniman saka Republik Dominika. Salah sawijining kanca apik banget yaiku seniman paling apik ing kana. FEFA. Sampeyan bisa ngerteni bapakku sing durung nate nglakoni ing ** k! Goleki ".

"Yen sampeyan dadi imigran menyang negara tartamtu iki saka negara katelu, sampeyan bisa nindakake tindak kriminal sing sithik banget, adol sepuluh ganja lan bisa dicekel lan dibuwang"

"Kasunyatane yaiku sampeyan nggawe kabeh artikel palsu kasebut tanpa pamrih ... yen dheweke dibebasake ing taun 1993 kepiye aku lair ing taun 1992? Ngendi cliché nyekel? Sampeyan ndeleng sampeyan kudu ngapusi luwih apik tinimbang sing "

Tuduhan palsu pancen umum ing jagad lintang. Nanging mokal kanggo ndeleng kaseri kasebut kaya ngono. Salah siji cara, para penggemar bakal mungkasi crita.

pemain mburi siji dina, bek mesthi. Kaya dene wong Offset lan sawetara pelarian, Cardi B mesthi ana nalika mbela kulawargane. Kasempatan manawa mbalikke uga bener.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/cardi-b-brise-le-silence-et-lave-lhonneur-de-son-pere-face-a-laccusation-de-viol/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.