Booba moyoki La Fouine ing Instagram

0 3

Booba moyoki La Fouine ing Instagram

19 Mei 2020 iki, Booba nate nampilake swasana ati ing Instagram. Kaya biasane, dheweke ngalahake salah sawijining pesaing legendaris, La Fouine, sing ana ing mata kabeh. Kita pitutur marang kowe luwih ngisor!

Booba ngguyu sacara terbuka ing La Fouine. Ora ana rahasia sing Booba seneng ngatasi mungsuh-mungsuhe ing net.

Disenengi amarga akeh clame lan rasa ora sopan, B2O ora nate kesempatan kanggo mbuwang wong-wong sing ora ditindakake ing dina iki. Saiki, dhaptar kasebut dawa: Kaaris, Rohff, Fianso, Kalash, Master Gim utawa Damso, dheweke kabeh bali.

Mangkono, panguripan saben dinane dening titisan utawa moyoki ing kanvas, tanpa ngliwati papat dalan. Lan saiki, iku sawijining pesaing kekal sing pungkasan, sing dheweke nyerang, sepisan maneh. Yen rong dina kepungkur adhine Dadju pancen ndelok, saiki dheweke dadi rapper saka Trappes.

Ing crita Instagram, dheweke nerbitake sawetara jam kepungkur, foto juru penerjemah " Kabeh padha " saka sirah menyang driji sikil. Sakmenika, piyambakipun ngirim foto kaping kalih, sakmenika ngagem sepasang Yeezy. Dheweke nyathet ing legenda:

"Kuning", minangka referensi lagu terakhir dheweke nampilake karo artis ZED.

Booba, isih dadi provokatif ing jaringan sosiale.
Yen sawetara wulan kepungkur, akun Instagram dheweke wis dikelola dening para pangurus platform, DUC de Boulogne ora sinau babagan iki.

Dadi gampang ngolok-olok, seniman sing umur 42 taun cepet bali menyang kaluputane, lan kasebut, kanthi ngapusi manajer ing Instagram.

Sanajan keterlibatan kuat ing perang nglawan Covid-19, lan facet saka papa hen luwih dibukak nalika saiki.

Artikel iki muncul dhisik ing: https: //afriqueshowbiz.com/booba-provoque-a-nouveau-il-ridiculise-la-fouine-sur-instagram/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.