CELEBRITY: Tiwa Savage ngumumake proyek sabanjure, dadi wuda ing klip video

0 2

CELEBRITY: Tiwa Savage ngumumake proyek sabanjure, dadi wuda ing klip video

Wiwit karier musik dheweke, bintang Tiwa Savage ora mandheg nglumpukake sukses sawise sukses. Kanggo klip sabanjure iki teka penyanyi rencana kanggo nggawe wuda.

Seksi banget ing penampilan televisi, video musik dheweke, Tiwa Savage ngidini nemokake wanita torrid, lan kebak sensasi didol.

Nanging, ing wawancara ing radio BBC penyanyi lan panulis lagu ujar manawa dheweke bisa dipeksa nganggo sandhangan adamik ing album sabanjure sing diarani "CELIA".

"Aku mung kudu nggawe wuda ing video sabanjure amarga aku ora ngerti trick trick sing aku kudu metu kanggo makutha siji iki lan ngalahake album sadurunge aku", Dheweke ngandika.

Tiwa Savage ujar manawa album saiki saiki ngrampungake campuran emosi sing bakal ditindakake dening wanita Afrika.

Artis Sing Ndhuwur ing Nigeria, Tiwa Savage, yaiku Tiwatopena Savage, minangka seniman Nigerian sing lair ing Lagos, 5 Februari 1980.

Tokoh Afrobeat, dheweke ana kontrak karo musik Sony-ATV lan Mavin Records, label Don jazzy, salah sawijining arranger paling gedhe ing Nigeria.

Karir musikipun mandheg saking lagu EMINADO sing kacathet karo Don jazzy.

Saka ing kono dheweke nandatangani kontrak musik karo wong sing takon karo kanca musik Amerika tartamtu kaya Jay-Z, sing asring nyusun instrumental.

Biyen kawin karo Tuni Balogun ing taun 2013, dheweke pungkasane megat lan banjur nerusake urip seni kanthi ngarep pangarep-arep sanajan perkawinan kasebut ora sukses.

Artis sing ditakoni, wis akeh kontroversial babagan hubungane karo WIZKID, nduweni cita-cita liyane tinimbang mung nggedhekake kaendahan fisik.

Artikel iki muncul pisanan ing: https: //afriqueshowbiz.com/prochain-projet-de-tiwa-savage-se-mettre-nue-dans-un-clip-video/

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.