10 aktor paling ayu ing Novelas

0 52

10 aktor paling ayu ing Novelas

Kita ngerti seri telenovelas amarga crita apik sing dikandhani. Aku ora ngerti yen novel seri iki minangka nursery kanggo bocah sing nggantheng sing nggawe wanita tresna saben dina. Temokake 10 bocah sing paling apik ing seri telenovelas :

1) Jencarlos Canela

Musisi lan aktor saka Kuba, JenCarlos Canela misuwur ing peran utama ing Telenovela "El Diablo".

2) Aaron Diaz

Aktor, penyanyi lan pengusaha Meksiko, Aaron Diaz ditemokake ing Telenova Teresa ing peran Mariano.

3) David Chocarro

Gampang, elegan, apik banget, David Chocarro ora ana salah sawijining aktor sing nggawe impen telenovelas.

4) Miguel Varoni

Miguel Varoni minangka aktor lan direktur Kolombia-Argentina. Dheweke nikah karo aktris Kolombia Catherine Siachoque lan duwe anak lanang saka aktris Teresa Gutiérrez. Kita ngerti dheweke minangka peran minangka penjahat, utamane ing seri kasebut: Luna, ing peran Martín Acero El Hierro lan ing La casa de al lado ing peran Javier Ruíz.

5) Carlos Ferro

Carlos Ferro (lair Carlos Mauricio Ferro Fernández tanggal 5 Juli 1984 ing Torreón, Coahuila de Zaragoza, Mexico), yaiku aktor Mexico.

6) Jorge Luis Pila

Jorge Luis Pila minangka aktor Kuba, sing misuwur main peran Antonio ing seri telenovela Catalina y Sebastian, ing seri telenovela El Diablo. Lan uga, seri telenovela Amerika Donde Esta Elisa? ing kono dheweke main pulisi luwih saka 45 taun. Ing taun 2013, dheweke dadi salah sawijining pemain utama ing telenovela La patrona. Kita uga ndeleng ing seri kasebut: La casa de al lado ing peran Matias Santa Maria. Dheweke misuwur amarga dadi peran polisi.

7) Eugenio Siller

Eugenio Siller (miyos Eugenio Santiago Siller Rodríguez tanggal 5 April 1981 ing Tampico, Tamaulipas, Mexico), yaiku aktor lan penyanyi Meksiko. Dheweke nggawe cipratan ing bioskop berkat perané ing sinetron mi pecado.

8) Sebastian Rulli

Sebastian Rulli minangka aktor Argentina, sing wis dikenal ing pirang-pirang telenovelas kalebu Clase 406 (2002) lan Rubí (2004). Sebastian Rulli wis hubungan karo aktris Angélique Boyer wiwit nembak telenovela Lo que la vida me robo.

9) Fabian Ross

Fabián Ríos lair ing 5 Juli 1980 ing Curití, Santander, Kolombia. Dheweke cepet ngidini awake dadi dilatih modhifikasi sajrone pelajaran seni. Iki ngidini dheweke mlebu sawetara kontrak lan ndhukung kulawargane. Nanging rasa tresna marang bioskop banjur menang.

10) Gonzalo Garcia

Aktor Gonzalo García Vivanco wis menang luwih akeh penggemar ing telekomunikasi Terre de Passion lan La patrona. Lucho Vampa utawa malah 'Flavio Gallardo' minangka salah sawijining aktor kanggo animasi telenovelas iki amarga peran. Fisike ora ana wanita sing ora peduli.

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.