Description:

Ojo mbayar APA APPLIKASI KANGGO UNTUK PEJAWAN Proyek

perusahaan ETOUBE sawise narik kawigaten ing covi-19, mutusake kanggo nutupi pasar kasebut, katon kanggo 04 bocah wadon ngatur manajemen pasar sing bakal ditindakake kanggo misi: siji bakal ngurus, adol ing kothak liyane mejo awis lan siji ing resepsi
kahanan rekrutmen:
nganggo basa Prancis utawa Inggris sing apik
jujur, ayu, mesem, apikan
buruh
komposisi file kasebut
CNI. APLIKASI Proyek CV. PLAN LOKASI

bakul