Description:

BAYAR TANPA BIAYA file kanggo tawaran gaweyan

perusahaan ETOUBE sawise penolakan covi-19, mutusake nutupi supermarket banjur, golek 04 bocah-bocah wadon manajemen swalayan sing bakal ditindakake kanggo misi: sing bakal ngurus, adol ing kothak liyane checkout lan siji ing resepsi
kahanan rekrutmen:
nganggo basa Prancis utawa Inggris sing apik
jujur, ayu, mesem, apikan
buruh
komposisi file kasebut
CNI. APLIKASI KERJA. CV. RENCANA LOKASI

bakul