KOMUNITAS KOMERSI

0 1

KOMUNITAS KOMERSI

KOMERSI

Minangka bagean saka ekspansi, perusahaan lokal nggolek kabutuhan kanggo 02 kegiatan komersial.

profil

  • M / F antarane 25 lan 35 taun
  • Duwe tingkat Bac + 02
  • Nduwe presentasi fisik sing apik
  • Ngomong kanthi bener ing basa Prancis lan / utawa Inggris

misi

    • Promosi layanan kanggo pelanggan potensial;
    • Nambah portofolio klien perusahaan;
  • Ndeteksi pelanggan sing potensial lan tumindak tumindak prospek penjualan ing lapangan;
  • Mbangun tumindak komunikasi;
  • Rundingan lan simpulake kontrak;
  • Laporan rutin babagan intelijen kompetitif lan umpan balik.

Kirim CV menyang alamat kasebut cabinetbidjocka@gmail.com

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.