Rekrutmen Kanggo Nannies Residen

0 1

Rekrutmen Kanggo Nannies Residen

Rekrutmen ing Kamerun gratis, ngurus yen dijaluk mbayar lan ora ngirim dhuwit kanthi transfer elektronik (MOMO utawa OM), utawa barang pribadi kaya CNI sampeyan

(Bastos) - 50.000F
Panaliten Nanny (omah, panganan kanggo ngurus anak 2)
Saben minggu dheweke mulih ing dina Rebo jam 12 lan bali ing dina Kamis jam 18 p.m.
cni, Panel lokasi, 2 kertu foto setengah
Tel: 677.306.320
NB: Miwiti GAMBAR

Yaoundé

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.