RAFTAR UNTUK AKAUN RAWATAN M / F

0 1

RAFTAR UNTUK AKAUN RAWATAN M / F

Rekrutmen ing Kamerun gratis, ngurus yen dijaluk mbayar lan ora ngirim dhuwit kanthi transfer elektronik (MOMO utawa OM), utawa barang pribadi kaya CNI sampeyan

Douala
BEETLE HERITAGE HOLDING SA / CA GROUP saiki are looking for a (01): ACCOUNTANT TREASURER M / F Aplikasi kanggo: recruitment@africafooddistribution.com
- Pelamar dianjurake kanggo ngunggah surat tutup lan CV ing format sing ora bisa diowahi. Kajaba iku, calon kudu ngetrapake kanthi nyebut judhul kiriman sing diterbitake.
- Aplikasi lanang luwih disengkuyung
PADANGSAAN: 20 Mei

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.