Sumbangan udan ing Twitter wiwit warta sing ora dikarepke tiwase Lynn Shelton ambruk. Biasane seneng banget lan seneng urip, sutradara Amerika tiwas nalika umur 54 taun nandhang penyakit getih, dheweke ora sadhar. Dheweke dadi kanca suwene setaun, aktor Marc Moron, sing ngumumake tiwas, nyebabake gelombang kejutan ing jagad Seni Ke 7 ing ngendi dheweke dihargai, loro kanggo bakat lan uga kuwalitas manungsa.

Tandha Duplas, sing tampil ing sawetara film dening juru film, kalebu Humpday, dianugerahi ing festival Sundance lan Deauville ing taun 2009, muji "Energi kreatif tanpa wates lan semangat nular" saka kanca.

Tandha Duplas

@MarkDuplass

Kita kelangan kanca sing ditresnani Lynn Shelton. Kita nggawe akeh perkara bebarengan. Kulo pengen sing nggawe luwih akeh. Energi kreatif tanpa wates lan semangat infeksi ora ana gandhengane. Dheweke nggawe aku luwih apik. We butted kepala, digawe munggah, ngguyu, di-push saben liyane. Kaya kulawarga. Apa kerugian sing jero.

Ndeleng gambar ing Twitter

Allison Janney, CJ Cregg sing ora lali saka seri kasebut Menyang Gedung Putih, eling marang "Seneng banget kanggo nggarap" miturut arahan Lynn Shelton ing film kasebut Tutul banget lan cara luar biasa kanggo ngarahake aktor. "Aku seneng ing ngarsane. Dheweke anget, ngrawat lan bakat banget, tweets aktris sing menang Oscar kanggo peran ing Aku, Tonya.

Allison Janney

@AllisonBJanney

Aku seneng banget nggarap Lynn Shelton ing Touchy Feely. Dheweke dadi direktur aktor sing luar biasa. Aku seneng marang dheweke. Dheweke anget lan grapyak lan bakat banget. Ngaso ing kancaku. 🙏

Ndeleng gambar ing Twitter

Ellen Page, sing uga nuduhake Apik banget, uga ditanggepi pati iki "Ngrusak", masrahake "Wong luar biasa", sing ana "Kebecikan mutlak".

Ellen Page

@EllenPage

Apa rusak banget. Apa wong sing luar biasa, ora ana kebecikan. Aku rumangsa rumangsa trima karo dheweke. Ngirim katresnan kanggo kulawarga Lynn Shelton.

Ndeleng gambar ing Twitter

Chloe Moretz, salah sawijining heroine Girls Mung, nuduhake dheweke "Sakit" ing Instagram. "Dheweke ngguyu tenan nular. Donya wis ilang jiwa sing apik banget saiki, atiku kabeh nganti kulawargane ing wektu sing angel iki ", wrote aktris, ujar kanggo awake dhewe "Dadi diajeni amarga wis begja" ngerti Lynn Shelton lan "Dadi ing jagade sedhela."

Aktris Hannah Simone, sing diarahake Lynn Shelton ing pirang-pirang episode saka New Girl, ujar tim seri kasebut ora bisa nemokake tembung kasebut kanggo nyebut rasa sedhih. "We are heartbroken", dheweke tweeted, nampani kreatifitas direktur.

Hannah Simone

@HannahSimone

Ora ana wong ing kulawarga Gadis Anyar sing duwe tembung ... Lynn Shelton minangka manungsa kreatif sing paling apik lan kita kabeh wis cukup begja nganti pirang-pirang taun suwene. Yen sampeyan tresna marang pertunjukan, sampeyan tresna karo dheweke ... kita remen banget.

Ndeleng gambar ing Twitter

Lynn Shelton uga misuwur babagan episode Kawat Sithik Ngendi wae, seri mini sing bubar nempuh online ing Hulu ing Amerika Serikat, kanthi kridit Reese Witherspoon et Kerry Washington. "Mbobot", kang pisanan ngandika "Rasane kaget banget karo pembuat film iki kebak urip, berbakat lan ekspresif ora ana maneh karo kita". "Dheweke rumangsa rumangsa akeh babagan cast lan tim kasebut, nggawe manawa kabeh wis padha krungu, katon lan dihargai", Reese Witherspoon nulis.

"Lynn Shelton. Sampeyan mlebu uripku lan langsung ngganti aku dadi luwih apik ”, sambungan Kerry Washington. "Apa inspirasi! Visi sampeyan. Sampeyan zest kanggo urip. Pikiran sing mandhiri. Banyolan lan katresnan lan dedikasi. Minangka seniman. Ibu. Direktur. Partner ing angkara. Lampu. "

washington kerry

@kerrywashington

Lynn Shelton. Sampeyan mlaku-mlaku uripku lan langsung ngganti aku dadi luwih apik. Apa inspirasi !!!! Visi sampeyan. Panjenengan semangat kanggo urip. Semangat sing galak banget. Banyolan lan katresnan lan dedikasi. Minangka seniman. Ibu. Sutradara. Konspirator bareng Lampu.

Ndeleng gambar ing Twitter

Judd Apatow, sing kerja karo Lynn Shelton ing seri kasebut Katresnan, confided pinten dheweke inspirasi wong "Minangka juru main film lan minangka wong". "Nalika pungkasane bisa kerja bareng karo dheweke [ing Love], dheweke pancen apik banget kaya sing dikarepake lan kabeh wong tresna marang dheweke", dheweke tweet.

Judd Apatow

@JuddApatow

Lynn Shelton minangka inspirasi kaya juru main film lan dadi wong liya. Aku pungkasanipun bisa makarya nalika dheweke ngarahake pirang-pirang episode saka @tresna lan dheweke pancen apik banget kaya sing diarep-arep lan kabeh wong sing dipujia. Iki susah. Salam takziah marang kulawargane lan sing ditresnani. https://twitter.com/gemko/status/1261740088897073152 ...

ɱıƙɛ ɖ'ąŋɠɛƖơ

@gemko

Nanggepi @gemko

Aku nganggep Shelton dadi direktur komedi komedi sing paling trampil ing bisnis kasebut, lan ujar manawa ing pirang-pirang ulasan. (Iki pimpinan SISTER SISTERI dhewe.) Dheweke duwe knack amarga aku curiga minangka bukti babagan loman lan penasaran. Iki tenan nyengsarakke.

Ndeleng gambar ing Twitter

Colin Trevorrow, sing ngarahake Lynn Shelton ing taun 2012 ing Safety Ora Dijamin, jarene "Ilang kanca lan guru sing luar biasa" sing menehi inspirasi lan ndhukung dheweke saben dina nalika isih cilik. Sutradara saka World Jurassic negesake kepiye tresnani sing ilang ana ing jagad bioskop bebas, utamane ing Seattle lan ngalami pati "Tragis".

Colin Trevorrow

@colintrevorrow

Ilang kanca lan guru mentas bengi iki. Lynn Shelton minangka inspirasi lan dhukungan saben dina nalika nggawe film pertama kita. Dheweke ditresnani ngluwihi tembung ing Seattle lan ing saindenging komunitas film indie. Game karaoke dheweke dadi legendaris. Kerugian sing ora bisa dingerteni, tiba, tragis.

Ndeleng gambar ing Twitter