Deconfinement / Bal-balan: Gesang tanpa Sanksi ing Jerman kanggo ngrameke tujuan

0 1

Priksa sikut? Ora. Sajrone sambungake maneh Bundesliga akhir minggu iki, Pemain pertahanan Belgian Hertha Berlin, Dedryck Boyata ngambung pasangane Marko Grujic ing pipi sawise gawang sepisanan nglawan Hoffenheim. Ora adoh saka rekomendasi kesehatan sing ditindakake ing sajroning penyakit epidemi koronavirus.

Mesthi wae, nanging prayaan tujuan ora ngajeni kesehatan jarak sosial ora bakal ditolak, akhire ujar dina Sabtu iki minangka juru bicara Liga Sepak Bola Jerman (DFL) sawise ngisin iki. Cara ngrameke tujuan yaiku "dudu bagean" Protokol medico-organisasi sing ditindakake dening liga supaya ngidini juara maneh ing Jerman, kompetisi bal-balan utama sing sepisanan diwiwiti sanajan pandemi coronavirus.

"Emosi uga bagean saka game, yen ora, sampeyan ora kudu main",

"Kanggo perayaan kasebut, mung saran sing diwenehake lan mula, ora bakal ana sanksi," ujare juru bicara DFL sawise limang game pertama juara kaping 26.

Yen mayoritas pemain ngormati indikasi kasebut, umpamane ngalahake sikut kanggo menehi ucapan selamat, mula pemain pertahanan Belgia Hertha Berlin Dedryck Boyata ngambung pipi sing dadi kanca Marko Grujic sawise gol pertama tim marang Hoffenheim. "Muga-muga wong bisa ngerti. Nyekeli (ngrameke) iku mung pratondo. Kita dites kaping enem negatif kanggo coronavirus, sing pungkasan yaiku wingi. Emosi uga dadi bagian saka game, yen ora perlu main, ”ujare Bruno Labbadia, pelatih Hertha.

DFL ngaturake dokumen 51 halaman kanggo panguwasa, sing yakin pemerintah federal lan wilayah Jerman kemungkinan bisa nggawe bal-balan bal-balan ing mburi lawang tertutup. Ing dokumen tambahan sing dikirim menyang klub, DFL nyatakake manawa rangkulan lan kontak tangan kanggo ngrameke tujuan kudu dihindari lan perlu hak istimewa "kontak sikut utawa sikil. "

sumber: https: //www.20minutes.fr/sport/2780407-20200516-deconfinement-sanction-allemagne-apres-embrassade-celebrer-but

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.