Lan episode pungkasan dina iki narik perhatian para pamirsa amarga Inès lan Claude, sing njupuk pimpinan nalika dolanan panglipur. Claude pengin menehi tas 28 kilo kanggo calon, kanggo ngurmati prinsip sing diomongake sajrone dewan pungkasan. Calon pengin milih bathi ing ngarep, nerangake manawa dheweke bakal milih wong sing paling ora layak sajrone tes kasebut. Claude pengin nggawe dhiri babagan nilai-nilai anyar calon: " Yen sampeyan bali menyang keputusan, tas ora kanggo sampeyan. Nanging kadang urip, sampeyan kudu logis. Bukti, sampeyan pantes wiwit teka ing kene. Logik sampeyan wingi ora cocog karo aku. "

"Iki rumit lan aku njaluk ngapura"

Pungkasan, Claude nuduhake kanthong ing antarane telu calon kasebut. Nanging Pait duwe kekalahan pait, lan diluncurake, menyang Denis Brogniart pengin " recess Claude". Tembung-tembung sing ora mung ngganggu partai sing kasengsem utama, sing njaluk Moussa tenang calon, nanging uga pangguna Internet. Akeh wong ing media sosial wis nuduhake sikap Inès. Dadi, dina Minggu 17 Mei iki, bocah enom saka petualangan pengin njlentrehake prekara prilaku ing Koh Lanta.

Lan ana ing crita, ing Instagram, kasebut calon nyatakake awake dhewe: " Gegayutan karo Claude, dudu prilaku, nanging aku ora ngerti sing teka ngenyek aku kanthi ngucapake telung puluh nem ewu kaping luwih elek. Aku kudu ngetrapake konteks, aku melu dolanan, kita keluwen, kita durung turu, rumit lan aku njaluk ngapura ing pungkasan amarga aku ngerti ora tumindak normal. Iku mung aku ora ngarep-arep reaksi kasebut. " Massa wis ngomong.

sumber: https://www.programme-tv.net/news/evenement/koh-lanta-koh-lanta-lile-des-heros/254791-koh-lanta-ines-critiquee-pour-son-attitude-envers- claude-elle-replique-firm /