Kamerun: Kanggo topeng kasebut, jumlah 1000 FCFA saiki dibutuhake saka saben siswa

0 2

Kamerun: Kanggo topeng kasebut, jumlah 1000 FCFA saiki dibutuhake saka saben siswa

Ukuran kasebut wiwit dadi kekuwatan nalika rega wiwit tanggal 1 Juni 2020.

Ngadhepi pers ing tanggal 13 Mei 2020 ing Yaoundé, kantor Asosiasi Ibu Bapa Pelajar (APE) Kamerun mutusake kanthi sistematik nganggo topeng kanthi runtut nalika kelas wiwit tanggal 1 Juni 2020. Ukuran kasebut. sing mung prihatin kanggo siswa ing kelas pamriku utama lan sekunder, tujuane kanggo mbatesi panyebaran Covid-19 kanggo mulang maneh pelajaran tanpa resiko gedhe.

Kaputusan kasebut dijupuk dening presiden nasional APE Kamerun, Ghislain Kwayep Mbiada, bareng karo kepala institusi. APE wis ngumumake manawa pendaftaran ora ngluwihi 30 siswa saben kelas. Amarga kursus part-time bakal direncanakake supaya rotasi tenaga kerja sing luwih apik.

Kajaba iku, kanggo nyandhang loro topeng saben siswa, cubitainer 1000 liter gels hidrologis alkohol saben panyiapan, pembasmian sistematis lan panggunaan thermoflashes ing lawang saben pendhapat, kabeh cara sing wis diadopsi dening panyiapan kanggo pertempuran panyebaran covid-19 ing sekolah.

APE lan kepala petugas uga ngajak wong tuwa mbayar biaya sekolah kanggo keturunan lan kanthi pribadi melu pendidikan anak-anak ing omah.

Artikel iki muncul dhisik ing: https: //actucameroun.com/2020/05/15/cameroun-la-somme-de-1000-fcfa-desavant-exigee-a-chaque-eleve-pour-le-masque/ amp /

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.