COVID19: risiko cedera sing ora bisa dibalekake kanggo tukang alas?

0 2

Wilhelm Bloch, profesor ing Cologne Higher School Sport, kuwatir karo syarat-syarat supaya bisa dadi juara Jerman akhir minggu iki. Lan weker babagan kemungkinan kemungkinan Covid-19 babagan kesehatan atlit.

Sanajan protokol kesehatan drakoni sing direncanakake dina Sabtu kanggo dilanjutake maneh Bundesliga, para pemain bisa kena rusak lesung paru-paru "ora bisa diganti" yen kena infeksi karo coronavirus, kanthi risak penurunan kinerja, nerangake kanggo dokter dokter. olahraga kesuwur ing Jerman.

Ing wawancara telpon, Profesor Wilhelm Bloch, saka Cologne Higher School Sport Sport, kuwatir babagan kahanan bali menyang lapangan kasebut sanajan pandhuan kesehatan, menehi kritik protokol Liga Jerman (DFL) "ora yakin ing 100 % ".

Apa protokol kesehatan Bundesliga kanthi nglindhungi pemain?
Wilhelm Bloch: Ora aman 100%. Protokol minimalake risiko, nanging ora ana perlindungan 100%, lan mesthi ana bebaya kanggo ndeleng pemain utawa manager sing kena infeksi virus. Résiko angel ditaksir. Iki alami gumantung karo lingkungan lan kahanan umum ing negara kasebut. Pemain ora ana ing jumlah kuarantin, padha nyampur karo kulawargane, sanajan wis nampa instruksi kanggo mbatesi kontak. Lan ana uga risiko nalika pertandingan. Kabeh bakal diuji, nanging ora kabeh tes coronavirus kanthi becik, ana kesalahan kesalahan sing cukup gedhe.

sumber: https: //sport24.lefigaro.fr/football/etranger/allemagne/actualites/bundesliga-les-joueurs-exposes-a-des-lesions-irreversibles-selon-un-medecin-1001759

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.