Boeing mung mandheg produksi 737 Max - BGR

0 481

Minangka pendekatan sing ora nggumunake kanggo sapa wae sing ngetutake apesing produsen pesawat kasebut, Boeing, perusahaan saiki wis mandhegake produksi kapal terbang 737 Max kanthi kangelan. minangka CNN hubungan, pabrikan nyipta fasilitas patemon sing dibangun pesawat populer.

737 Max ora ana immobilisasi ing saindenging jagad ing awal taun 2019 sawise kaloro kacilakan fatal sing katon wis ana gandhengane karo piranti lunak kontrol penerbangan sing wis dienggo. Boeing wis wiwit nganyari piranti lunak, nanging masalah anyar terus katon, nyegah FAA supaya ngresiki pesawat kasebut kanggo layanan.

Warta sing apik - yen ana siji ing kahanan sing lengkap, - buruh sing sadurunge duwe tanggung jawab kanggo pambangunan 737 Max bakal tetep dipunginaake dening Boeing lan ora bakal dibuwang utawa ora ditinggalake, miturut perusahaan kasebut. Nanging, pesawat sing durung dibangun, para pemasok bakal kena pengaruh.

Ing wektu iki, isih durung jelas manawa ana 737 Max menyang langit. Kanthi akeh pesawat sing wis ana ing tangan maskapai lan Boeing wis siyap kanggo ngirim pesenan anyar, mula ora bisa dipercaya pesawat kasebut dibungkus kabeh, nanging manawa kendharaan wis disimpen, luwih akeh garis ngisor Boeing. ciloko.

Sanajan pesawat diidini mabur maneh, mula dadi wong sing kepiye pengin pesawat tetep dijawab. Boeing njaga rencana supaya ora ganti jeneng pesawat, nanging maskapai mesthi wis nimbang nglakoni, ngarep-arep njamin para pelanggan yen pesawat kasebut anyar lan saya apik lan ora padha karo pesawat sing nyemprot lan nyauran atusan wong.

Sumber gambar: uncredited / AP / REX / Shutterstock

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.