Adam Sandler, Beku 2 lan 5 jajanan edan liyane - BGR

0 401

Sawise nominasi Oscar tahunan diterbitake, isih ana sawetara penghapusan sing apik banget sing nyathet lan ndhaptar lagu paling gedhe ing Akademi ing taun iki. Taun iki ora beda, sanajan Wahyu esuk nominasi sadurunge Anugrah ing 92nd Academy (sing bakal dianakake tanggal 9 Febuari) menehi ringkesan kaya pekerja ing sawetara prestasi industri film ing taun kepungkur, sampeyan bisa uga ujar yen ana sethitik liyane lali-kelingan lan mbingungake kaya biasane.

Snobs kaya Adam Sandler nolak nominasi kanggo potret tukang emas sing ora bakal nggawe sirah kasebut ing A24 Mutiara sing ora dikepengini. Malah karo Beku 2, Diluncurake ing wulan Nopember, sing ngasilake karakter sing dikasihi kaya Elsa, Anna lan Olaf sing ana gandhengane karo crita sing apik lan lagu sing bisa dielingake. Film kasebut yaiku film animasi paling nguntungake nanging, apa ora cocog karo nominasi kategori animasi paling apik ing taun iki?

Ana, mesthi, ing taun iki sing bisa diramalake, saka Joaquin Phoenix joker pilih seri nominasi (11) kanthi nods kanggo Irishman, Sawise wektu ing Hollywood et 1917. Nanging sing wis dakkandhakake, nanging, snobs kaya sing diramalake, kanthi cara dhewe-dhewe, sanajan ana sawetara sing katon ora bisa dingerteni ing taun iki. Ing ngisor iki, kita bakal ngliwati apa sing kita percaya dadi salah sawijining sing paling penting.

Adam Sandler, kanggo Mutiara sing ora dikepengini: Iki bakal katon ing ndhuwur dhaptar snobs paling gedhe ing taun iki utawa meh. Mungkin film iki uga pissed? Iku kalebu, kayata, ing Bom F kaping pitu ing sejarah bioskop. Isih, metu ing wulan Desember lan ngasilake toning buzz nalika musim liburan kanggo film. Prestasi Sandler minangka perhiasan Howard Ratner minangka salah sawijining sing paling apik, yen ora paling apik, sing dadi karir. Dheweke maniac, daging lan bisa dieling-eling, lan rasa isin dheweke ora dipilih kanggo aktor paling apik.

Beku 2: Kepiye terus dadi salah sawijining film animasi sing paling nguntungake ing kabeh wektu, lan durung gagal entuk tandha animasi paling apik ing wektu iki, ora bisa dakluwihi. Kanggo corak piso luwih, film kasebut isih duwe dodolan kothak kantor sing cukup kanggo nindakake salah sawijining penghasilan sing paling gedhe film kabeh wektu.

Greta Gerwig, kanggo Wanita cilik: Apike kategori direktur paling apik wektu iki nyedhiyakake kabeh wong. Ora amarga para pangurus Parasit, joker, Sawise wektu ing Hollywood, 1917lan Irishman padha ora pantes, nanging Greta Gerwig pantes nampani pimpinan dheweke Wanita cilik. Film kasebut ora dirasakake kanthi lengkap, amarga menang setengah atus nominasi, nanging Gerwig minangka salah sawijine adaptasi novel klasik dadi salah sawijine pamirsa modern sing bisa dihargai nalika ngurmati crita dhewe , lan mesthine wis dingerteni kaya mangkene.

George MacKay, kanggo 1917: Ana Tom Hanks sethitik /castaway bagean saka kinerja George MacKay ing drama direktur Sam Mendes 1917, sing ditembak kanggo menehi tampilan siji, terus-terusan sing ditindakake kanthi nyata. MacKay kudu nggawa bagean film sing apik ing pundhak, lan yen sampeyan bakal weruh (lan sampeyan kudu!), Sampeyan bakal ngerti apa tegese. Kita ora bisa ngomong luwih akeh yen ora ngrusak barang, nanging isin liyane.

Jennifer Lopez, kanggo Hustlers: Sing akademi kasebut ora nggatekke Jennifer Lopez amarga prestasine dadi lembar New York tumiba ing ember sing padha karo posisi Sandler. Loro-lorone minangka puteran karir sing paling apik kanggo saben aktor, lan Hustlers ngunggahake luwih saka $ 100 yuta ing box box, ing bagean gedhe amarga penggambaran J Lo sing tukang nggegeli para klien - mesthi ngupayakake skor sabanjure, kaya perhiasan Sandler.

Taron Egerton, kanggo Rocketman: Iki masalah, kanggo aku, karo Taron Egerton sing diwarisake kanggo nglirik aktor sing paling apik kanggo perwakilan dheweke Elton John ing Rocketman biopic. Pungkasan taun, Rami Malek menehi kinerja sing padha (nggambarake Freddie Mercury ing Ratu Bohemian Rhapsody), kajaba mung nyinkronake kabeh ing lambe. Nanging ing kasus iki, Taron sejatine nyanyi lagu Elton ing film kasebut, dadi apa ora luwih dhisik?

Awkwafina, kanggo pamitan ing: Iki bisa uga paling gampang dingapura snubs, nanging pancen snub. Film iki dadi gendhakan kritis, lan Awkwafina wis menangake Globe Emas, nanging mungkin pagelarane uga banget ... moderat kanggo para pamilih Oscar? Mesthine bisa nguwasani Awkwafina dhewe, sing ngubur kabeh energi manik khas kanggo menehi kinerja skala emosional lan ambane.

Sumber gambar: Matt Baron / Shutterstock

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.