Netflix pengin nyewa tukang wit

0 406

"Apa sampeyan dadi motivasi lan serasi orientasi serios?" Netflix takon nalika mbukak penawaran proyek ing situs web. "Apa sampeyan duwe kepinginan kanggo ngrampungake masalah lan mateni monsters (secara harfiah lan kiasan)? Apa persagi pedhang pérak karo kéwan sakti wis nggumunake sampeyan? Yen ngono, waca kanggo kesempatan kerja Netflix sing nyenengake! Ya, iku sejatine nyata, amarga Netflix ketoke njupuk juru kunci sekutu keamanan.

Penawaran proyek, ditemokake ing link iki, minangka kudeta pemasaran sing apik kanggo seri TV anyar, Witcher, sing diakoni sacara kritis sawetara dina kepungkur. Acara kasebut minangka salah sawijining acara sing paling populer ing Netflix sing mikir babagan kabeh diskusi online babagan iki, nanging uga saka Netflix, Luwih jelas ranking.

Penawaran kerja ngemot sawetara permata mulia sing kabeh ngrujuk ing film kasebut. Contone, ing ngisor iki minangka tugas sing ditindakake:

  • Sampeyan bakal salah siji saka akeh ahli sihir sing tanggung jawab kanggo nelusuri lan nyuda kabeh jinis monsters, kéwan, dhemit, maling, lsp.
  • Kudu duwe peralatan dhewe! Jaran, rong pedhang, lan macem-macem potion, nanging disaranake, waja, rantai, lan piranti liyane.
  • Multitasking bakal dadi kebiasaan sampeyan. Sampeyan kudu bisa ngrampungake proyek saiki nalika menehi bimbingan marang tukang sihir, amarga sampeyan bakal ngerti yen iki tujuane.
  • Cocog kanggo para pecinta alam, sampeyan bakal ngentekake bagean gedhe ing wayah kerja sampeyan ing njaba.
  • We seneng jaran! Yen kanca paling apik lan ahli terapi sing dipercaya nalika tuwuh jaran, sampeyan bakal adaptasi kanthi sampurna.

Luwih apik - iki minangka calon sing kudu ditawakake:

  • Gawe gelar papat taun saka sekolah Witcher sing akreditasi utawa duwe pengalaman urip sing padha
  • Bisa ngilangi pirang-pirang atus paune kanthi bola-bali
  • Aja wedi bisa mlaku kanthi mandiri lan nggunakake wektu sing suwe; sumber banyu ora langka
  • Nduwe pangerten sing murni babagan piala sing luwih cilik lan luwih apik
  • Tampilake katrampilan komunikasi verbal sing apik, ngerti babagan ngrembug karo macem-macem klien; katrampilan komunikasi tinulis minangka plus
  • Dadi kepenak kanthi cepet ing kabeh jinis lingkungan kerja, saka kutha menyang rawa, liwat alas lan gunung
  • Tetep fleksibel - cukup kanggo nyemplungake tenda sing ngayun utawa nyenggol - nalika isih kaku kanggo nglirwakake tangisane wong akeh utawa trap ajaib saka penyihir.
  • Setuju manawa monsters paling awon yaiku sing kita gawe

Apa sing menarik yaiku Netflix sejatine menehi instruksi babagan cara ngetren. Sampeyan kudu nyedhiyakake jeneng, alamat email lan aplikasi video siji menit menyang alamat email sing dirancang kanggo penawaran proyek tartamtu iki: witcherforhire@netflix.com.

Sumber gambar: Netflix

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.