"Kanca" ninggalake Netflix bengi ing tengah wengi - BGR

0 388

waé lanang penggemar: Yen sampeyan cukup beruntung amarga ora bisa kerja saiki, bisa uga amarga Taun Anyar, sampeyan bisa uga pengin nglampahi sawetara streaming mudhun lanang ing Netflix - amarga dina iki minangka kasempatan pungkasan sampeyan.

Sawise dina iki, hit sitcom NBC bakal ilang saka streamer sadurunge saliyane menyang layanan HBO HBO Max anyar wiwit Mei. Iki nandhani titik balik ing perang sing terus diarani, amarga apa sing dianggep sadurunge seri paling populer kaloro ing A.S. nalika pungkasan taun 2018, layanan streaming paling gedhe ditinggalake kanggo saingan upstart anyar. Kajaba iku, antarane lanang"Ninggalake Netflix ing tanggal 1 Januari lan katon ing HBO Max ing musim semi, sampeyan ora bisa nyiarake - uga, ing endi wae.

Iki aku arep ngerti, ing potongan sing dak tulis ing wektu sing padha taun kepungkur ing DVD. Iki minangka penggemar super penggemar kabeh musim DVD musim saka pertunjukan kasebut bakal ana. Yen sampeyan isih duwe dheweke, mesthine wis apik. Kabeh liyane? Inggih, pilihan sampeyan sithik. Sampeyan bisa nyewa utawa tuku episode utawa musim individu lanang saka sumber sing samesthine, kayata Amazon lan iTunes - sing saiki nawakake seri kabeh, saben 10 musim, kanggo tuku rega $ 139,99.

Kesepakatan karo WarnerMedia, perusahaan induk HBO Max, kalebu mbayar $ 100 yuta kanggo hak siaran eksklusif lanang suwene 12 wulan. Minangka skor HBO Max sing gedhe banget kanggo ndharat pertunjukan kasebut, sing uga misuwur banget ing saindenging kolam. Miturut tokoh kasebut watchdog siaran Inggris Ofcom, kaping pindho wong ing taun 2018 nonton acara kasebut ing Netflix tinimbang sing liya ing streamer.

Iki minangka wiwitan diaspora konten sing gedhe. Yen sampeyan pengin terus siaran lanang, sampeyan kudu mbayar $ 14,99 menyang HBO Max. Kajaba iku, pertunjukan liyane bakal cepet nyingkirake saka Netflix, kayata Kantor. Sampeyan isih duwe setaun, banjur pindhah menyang layanan streaming Merak sing isih durung diterbitake ing Comcast. Seinfeld, saiki, bakal ditambahake ing Netflix ing 2021. Nglacak lokasi sing wis ditampilake favorit bakal dadi profesi sepenuh wektu.

Sumber gambar: Warner Bros.

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.