Bolongan plot endgame sing diomongake dudu kabeh plot plot - BGR

0 760

Avengers: Endgame gampang dadi film paling gedhe lan paling nyenengake kabeh blockbuster sing tekan bioskop taun kepungkur. Ora mung Marvel nglakoni prekara sing durung bisa digayuh karo studio liyane kanthi nggawe alam semesta luwih saka 20 film sing kabeh ana gandhengane ing plot sing akeh, nanging para penggemar isih ngrembug film wolung wulan sawise perdana. Ora ana pirang-pirang film sing bisa nggawe buzz sing padha "bioskop nyata". Iku mbantu Pungkasane game mung kenek Disney + lan HBO sawise diluncurake ing Blu-ray sawetara wulan kepungkur, saengga malah luwih akeh wong sing ndeleng maneh.

Kang gedhe Pungkasane game yaiku yen plot meh sampurna lan kabeh bisa diterangno kanthi apik, ora kaya film Star Wars tartamtu sing metu saka endi kurang logika kanthi luwih akeh cara sing dakkarepake. Kanthi manungsa waé anyar kanggo Pungkasane game, sawetara wong sing ngaku nemokake bolongan plot sing akeh banget sajrone perang akhir film kasebut, nanging ternyata dudu plot plot.

Tinimbang njaluk kabeh Avengers lan kanca supaya nglawan Thanos kanggo Tanpa wates Watu, sing Hulk ngeyel supaya bali menyang lokasi asline, kita bisa njaluk Dokter Strange lan para pengikutnya supaya nyekel Stones lan njupuk metu rampung metu saka perang karo salah sawijining Sling Rings iki, padha sing nggawa kabeh wong perang (ndeleng pemandangan ing ngisor iki). Aneh lan kanca-kanca Masters Seni Mistik bisa ngangkut watu kasebut kanggo dimensi liya, utawa uga Kuantum Kuantum, minangka Layar Rant diterangno. Kanthi Stones ora bisa diluncurake, perang kanggo senyawa Avengers ora bakal duwe asil sing padha.

(terintegrasi) https://www.youtube.com/watch?v=VUTEl1CoHVM (/ Integrasi)

Ing wiwitan, katon minangka bolongan plot sing gedhe sing dadi urutan aksi sing apik kanggo perang akhir iki. Nanging, salah mikir kaya ngono, lan Marvel nggawe manawa nutupi dhasar kanthi trick prasaja sing disiyapake ing Infinity War: The Avengers mung menang ing siji versi luwih saka 14 yuta pacoban manawa Strange bisa nindakake. ndeleng nalika dheweke nyawang masa depan. Iki tegese kabeh kudu kedadeyan kanthi cara tartamtu kanggo jagad iki disimpen saka Thanos. Lan bisa ateges skenario ing ngendi Strange utawa penyihir liyane sing bakal ditindakake karo Stones ora bakal bisa ngalahake Thanos lan tentarane.

Aja lali yen nyolong Watu saka Thanos ora bakal ngalangi Mad Titan kanggo nggoleki wong-wong mau, utamane ing versi Thanos versi 2014 sing wis ngerti yen lelungan wektu bisa lan duwe sawetara sumber daya sing perlu ditindakake. . kabeh gaweyan. Thanos lan ilmuwan sing apik sing kerja kanggo dheweke wis nggawe partikel Pym dhewe, sing bisa teka ing taun 2023, saengga bisa uga ngembangake Mesin Wektu Stark yen kudu.

Malah nalika mlebu Kapten Marvel lan karusakan saka kapal angkasa Thanos, kamenangan ora diwenehake kanggo Avengers. Yen Thanos wis menang ing perang ing Bumi, dheweke bisa nerusake upaya kanggo ngilangi setengah saka kabeh barang sing urip - utawa luwih ala - kanthi miwiti misi ing jaman kepungkur. Lan dheweke mung kudu lelungan sawetara menit nganti Strange utawa penyihir wis nggunakake cincin tiris kasebut kanggo mindhah watu kasebut metu saka garis wektu iki.

(terintegrasi) https://www.youtube.com/watch?v=p91inRKi6tY (/ Integrasi)

Dadi siji-sijine cara kanggo ngalahake Thanos yaiku nggawe dheweke ilang. Ganjil pancen ngerti babagan iki lan menehi tandha wektu Pungkasane game nalika ngangkat driji indeks menyang Tony (pemandangan ing ndhuwur). Kanggo ngalahake Thanos, dheweke kudu watu lan Tony kudu narik pemicu kasebut. Iki mung cara.

Semono uga trik perang tanpa telas iki, sampeyan ora kudu nyiksa logika kanggo nrima. Ing wulan sadurunge Pungkasane game, kita wis nyumurupi pirang-pirang teori sing didhasarake ing "dalan mung" Doctor Strange lan kita uga wis ngarep-arep crita yen ana perkara sing kudu ditindakake kanthi cara tartamtu supaya menang Avengers, sanajan tegese kasebut kita kudu nampa kerugian sawetara. Ternyata, ya, kita kudu tahan sawetara kurban kanggo ngalahake Thanos. Ora mung Black Widow lan Iron Man sing tiwas, nanging separo alam semesta nate ngaso limang taun kanggo nandhang wong sing dikasihi lan ngatasi kabeh pepeteng sing kedadeyan. Pancene mung cara.

Wulan kepungkur aku nerangake sawetara pilihan rencana sing "ngrusak" Pungkasane game, lan ing antarane, aku dhaptar bagean "bodho" rencana Avengers. Dheweke ora nate nggawe partikel Pym utawa nyolong luwih saka sadurunge sadurunge lunga menyang Stones. Iki bolongan paling ngganggu. Nanging aku uga ujar sampeyan ing wektu sing mung Strange ngerti kepiye kedadeyan yen dheweke wis ngetutake dalan iki. Pratelan kasebut "Siji-sijine cara" uga nyathet film bolongan plot kasebut.

Sumber gambar: Marvel Studios

Artikel iki muncul pisanan (ing Inggris) ing BGR

Ninggalake komentar

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.