OL - OL: Panjelasan tiba sawise transfer ultra-komentar iki - Olympique Lyonnais - FOOT 01

pemain enom saka AS Saint-Imam, Boubacar Fofana iki setya ol kanggo 4 taun wanci jendela transfer mangsa. A transfer sing wis akeh rembugan, pembuangan St Etienne sing bengok-bengok skandal wiwit Saint-Imam punika partner in jendela transfer ASSE kang. Nanging misale jek sing klub forézien wis ora rampung akeh kanggo kurban pamuter. Iki paling apa manager komunitas AS Saint-Imam marang bend saka Interview Talk Show Stéphanois, saéngga temtunipun nyegah cahya ing masalah punika ...

"Kanggo seng luweh tuwo, operasi padha kanggo wong enom. Sawise kita duwe pemain ingkang ndhuwur kumpulan ing, hubungi AS Saint-Etienne lan sel recruitment sawijining. Yen dheweke menehi respon, dheweke ngirim rekrut menyang pertandhingan. Kene, ing kasus iki, mendhet ASSE kang saiki kanggo kabeh game Nasional 2 supaya padha weruh "Bouba" (Fofana) ing kabeh cocog kang. Iku kudu meh kanggo sasi November minangka ASSE nanggapi sing "Bouba" ora kasengsem kudu, iku bakal ora pas ing konsep AS Saint-Etienne lan kang wanted kanggo nindakake ora recruit wong. Ing wektu iku, kita duwe hak kanggo propose kanggo klub yen wanted kanggo ninggalake. Dheweke wis duwe agen dhewe karo jaringan. Panjenenganipun ngiring dening akèh klub kaya Torino, Benfica, Lyon. Ana akeh klub. Caen banget panas ing rekaman. ASSE ora kudu ngetutake iki. Agen dheweke tindak menyang klub sawetara. Kita, banjur, ora bisa nindakake luwih akeh. Pamuter tetep bebas saka gerakane » dipasrahake anggota AS Saint-Priest. Akhire debat, banjur. Saiki, ASSE kudu ndedonga sing pemain ora njeblug ing OL. Yen ora, dheweke bakal dipeksa nyalahke klub Etienne supaya bisa lolos.

Artikel iki muncul pisanan FOOT 01