Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole Kimpel

Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole Kimpel

warta

Januari 30, 2019 11: 31 Miturut Fabiosa

Antonio Banderas lan Melanie Griffith wis nikah sawisé 20 taun, nanging union wis bubar. Pasangan kasebut pegatan menyang 2015 lan lintang loro wis saben mandhiri dalane dhewe.

Sanajan ora ana maneh, Antonio lan Melanie minangka salah sijine ex-girls paling mesam ing Hollywood. Antonio wis nyatakake sadurunge dheweke kaya Melanie nganti ambegan pungkasan.

Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole KimpelGetty Images / Ideal Image

Sing ngomong, aktor Spanyol bisa nyawijikaké uripé lan mulai nembang aktris Nicole Kimpel sawisé rampung cerai saka Melanie.

Sing terakhir diiringi Antonio ing karpet abang ing wusana sag Awards saka 2019 lan loro-lorone ora ana sing ilang kanggo siji liyane.

Pasangan sing paling apik

Antonio Banderas paraded ing karpet abang karo kanca apik 37 taun, saperangan teka menyang edisi 25th saka Actors layar Guild Awards ing sisih kulon peralatan sing cocog.

Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole KimpelGetty Images / Ideal Image

Kostum iku saka Armani nalika Nicole ngagem busana bodycon ireng elegan kanthi tas pencocokan cilik.

Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole KimpelGetty Images / Ideal Image

Aktor 58 taun wis nominasi "Kinerja Remarkable kanggo Aktor Pria ing Telefilm utawa Mini-Seri" kanggo interpretasi sing luar biasa saka pelukis Spanyol sing misuwur Pablo Picasso ing drama sajarah Genius.

Antonio Banderas madhangi karpet abang kanthi pacar apik taun 37, Nicole Kimpel© Genius (2017) / Fox Television Studios 21

Aktor iki ora menang hadiah wektu iki, senadyan transformasi fisik dramatis bisa dicopot menyang kulit pelukis legendaris. Sing ngomong, peranane wis entuk akeh nominasi lan ucapan selamat saka kritikus film.

Artikel iki muncul pisanan FABIOSA.FR